BetFair Släpper Spelbörsen – Spela Odds mot andra spelare!

BetFair gick nyligen ut med en helt ny funktion som de lagt till på sin hemsida, nämligen Spelbörsen. Här finns det fler sätt att spela på, och fler sätt att vinna. På spelbörsen spelar du mot andra spelare, vilket innebär att du kan få högre odds, sätta egna odds och förhoppningsvis göra en vinst om det går som du tänkt dig!

Hur fungerar Spelbörsen?

På spelbörsen spelar kunderna hos BetFair mot varandra, till skillnad från vanliga spelbolag. Här sätter dem alltså inga odds själva, utan låter istället kunderna slå vad mot varandra med deras nya avancerade plattform. Via Spelbörsen kan du “boka” ett spela, vilket betyder att du bettar på att någonting ska hända. Man skulle kunna jämföra det med en aktiemarknad, fast istället för att handla med värdepapper, så köper och säljer kunderna Odds på Sport, Politik och Underhållning.

Här finns det två sidor av varje bet, man kan antingen välja att “backa” eller “boka”. Väljer man att boka någonting, så tror man att det ska hända. Backar man så tror man alltså inte att någonting ska hända, som att slå vad. Väljer en annan spelare att ta upp dig på din satsning och ditt odds så är spelet igång!

Bättre odds – Bättre matcher

När du väljer att spela Odds och matcher mot andra spelare istället för en riktig sajt så försvinner den marginal som i vanliga fall finns, och på så sätt kan du få mer rättvisa Odds och spel. BetFair fungerar bara som en mellanhand som tar en låg kommission på varje spel som läggs, men bara på vinsterna.

Vill du testa Spelbörsen hos BetFair idag så kan du hämta ett fantastiskt riskfritt spel på hela 450 kronor. Förlorar du så får du pengarna tillbaka – i kontanter!

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
betfair
100kr 0Använd bonuskod: ARCSW9
Erbjuder även Sport och Live Odds
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
0x 0xHämta BonusLäs Recension

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here