Bettingsidor utan Svensk Spellicens > Spelbolag + Betalningar 2020

Något som är mycket viktigt när du spelar casino eller betting utan licens eller på den licensierade svenska spelmarknaden är betalningsmetoder. Här måste du finna en spelplats som passar dig, och som verkligen erbjuder de möjligheter att hantera insättningar och uttag på ditt spelkonto på ett sätt som passar dig. Alla spelare är individer som anser att olika saker är att föredra. Med det sagt är det då oftast bättre att se till betting utan licens, då detta många gånger ger större valfriheter gällande betalningsmetoder och de olika valutor som du kan spela med.

I denna informativa artikel ska vi ta upp de vanligaste och mest populära betalningsmetoderna i kombination med att presentera olika moderna och effektiva betalningslösningar. Sedan får du göra det individuella valet gällande det som passar dig. Här finner du allt från mobila betalningsmetoder och krypto-wallets till de traditionella och säkra metoderna som blir bäst vid betting utan licens.

Traditionella betalningsmetoder vid betting utan licens

Som du redan förstått kommer det här att handla om betalkort och kreditkort, men det kommer också att handla om de traditionella metoderna. Dessa är då trustly, Jeton samt Paypal. Häng med och ta reda på vilken betalningsmetod för betting utan licens, som passar just dig och ditt sätt att spela.

Insättningar och uttag med kort

Något som alltid fungerar är insättningar och uttag från ditt spelkonto med kort. Detta är i stort sett något som även alla internationella spelbolag erbjuder. Faktum är att det till och med kan vara så att vissa erbjuder sina spelare att använda flera olika kort, i jämförelse mot den licensierade svenska spelmarknaden som oftast bara erbjuder Mastercard och Visa.

 • Mastercard och Maestro: Detta är ett av de allra vanligaste korten i världen. Är det så att du har ett betalkort, måste det alltid finnas den summa du sätter in på det konto som är kopplat till kortet. För dig som har kreditkort, kommer du även kunna spela betting utan licens på kredit. Maestro är också ett av de mest populära alternativen för svenska spelare.
 • Visa och Visa Electron: Likaså här handlar det om ett mycket populärt och vanligt kort över hela världen. Även här går det att spela med antingen betalkort eller kreditkort och samma regler gäller som för Mastercard. Till Visa kommer du även alltid att kunna göra uttag av eventuella vinster.
 • Amex (American Express): När det kommer till detta kort ser du sällan det på den svenska spelmarknaden. Detta är nästan uteslutande ett betalkort eller ett kreditkort som används på den internationella spelmarknaden.
 • Diners Club: Även Diners Club är ett kort som du ser på den internationella spelmarknaden. Faktum är att detta är det kort som du ser minst av, då det inte alls finns många spelbolag som erbjuder möjligheter att använda Diners Club som betalningsmetod.

Fördelar vid insättningar och uttag med kort

 • Fungerar generellt sett hos alla spelbolag som erbjuder betting utan licens
 • Ett alternativ för dig som vill spela betting mot faktura, såvida du har ett kort kopplat till en kredit

Nackdelar med kort som betalningsmetod

 • Oftast höga avgifter vid uttag, vilket gör att många väljer andra betalningsmetoder
 • Lång uttagstid på mellan 3-5 dagar

Att välja traditionella E-wallets som betalningsmetod

Något som också är mycket populärt är att använda nätplånbok, eller E-wallet, som betalningsmetod för insättningar och uttag vid betting utan svensk licens. Hur som helst kommer de traditionella nätplånböckerna att vara mycket vanligare på den licensierade svenska spelmarknaden än vad de är när du spelar betting utan licens. Nedan ser du en kort beskrivning av de traditionella nätplånböckerna för svenska spelare.

 • PayPal: Paypal är den som du ser minst av. Detta då de har högre krav på de spelbolag som får använda deras tjänster. Detta är dock en av de mest använda och säkraste nätplånböckerna i världen.
 • Skrill: En kraftfull konkurrent till Paypal, och också en nätplånbok som du ser på de flesta utländska och svenska spelbolag. Denna nätplånbok erbjuder också snabbare uttag till eget bankkkonto än vad PayPal erbjuder. Dock kan Skrill inte längre användas för svenskar som vill spela utan licens.
 • Neteller: Detta är den snabbaste av de tre traditionella E-wallets vi har presenterat. Detta är ett val du alltid ser hos de spelbolag som erbjuder betting med svensk licens. Numera fungerar heller inte Neteller för betting utan licens för svenska spelare.

Besök SkrillBesök Neteller

Fördelar med traditionella E-wallets

 • Snabba uttag av eventuella vinster och alltid insättningar i realtid
 • Låga eller inga avgifter för insättningar och uttag
 • Enklare vid eventuell identitetsverifikation, än då du använder kort som betalningsmedel.

Nackdelar med traditionella E-wallets

 • Kan vissa gånger belasta spelare med avgifter att föra pengarna till och från sitt eget bankkonto.
 • Hänger inte riktigt med i utvecklingen rörande kryptovalutor.

Trustly och Swish som betalningsmetod för betting utan licens

När det gäller valet av Swish som betalningsmedel vid spel på betting utan licens, kan du glömma bort det. Swish fungerar endast via mobila enheter samt att det måste användas hos en aktör som är kopplad till BankID. Detta finns inte på den olicensierade spelmarknaden.

Trustly kommer dock vara ett alternativ som du ofta ser när du vill spela betting online på internationella spelplatser. Dock inte lika vanligt som på de svenska spelbolagen. Hur som helst fungerar Trustly på de platser du ser deras logotyp. Här handlar det om en snabb betalningsmetod som alltid är avgiftsfri att använda såvida du inte spelar hos en bookmaker som tar ut extra avgifter..

Spela mot faktura med Siru Mobile och Zimpler

Att spela betting utan licens mot faktura, medför alltid okade risker att spela för pengar du egentligen inte har eller har råd att förlora. Hur som helst finns det de som kan hantera även detta. I det fallet ser du faktiskt till och med Klarna på vissa internationella spelplatser. De vanligaste du finner är dock Siru Mobile, där du kan spela betting och få kostnaden för dina insatser på din faktura för mobiltelefoni.

Det andra vanligaste alternativet är Zimpler, vilket då är ett system där du spelar mot faktura och får denna skickad till dig via e-post. För att spela mot faktura via Zimpler måste du dock första genomgå en kreditkontroll.

Spela betting utan licens med värdekuponger

Det vanligaste alternativet när du vill spela med värdekoder, är alltid Paysafecard. Så är det också när du vill väljer Paysafecard som betalningsmetod vid spel på betting utan svensk licens. Här kommer det dock att finnas en rad andra alternativ. Det vanligaste alternativet är då Flexpin som också följs av Neosurf. Tillsammans bilder dessa tre de vanligaste alternativen när du vill göra anonyma insättningar. Dessa tre är också alltid avgiftsfria, men kommer inte alltid att erbjuda en möjlighet att göra uttag med samma betalningsmetod.

EcoPayz – Ett stabilt val av E-wallet

En av de moderna nätplånböckerna som växer sig mycket starka i popularitet på den internationella spelmarknaden är EcoPayz. Faktum är att denna nätplånbok också ger spelaren många fördelar. För det första får du ett konto för din spel kassa som kan hantera en rad olika fysiska valutor, samtidigt som EcoPayz även ger dig möjligheten att spela med Bitcoin. Ja, fram till början av 2020, var de det bästa valet för svenska spelare på betting utan licens. Numera tillåter inte EcoPayz detta lägre.

Utöver detta brukar även uttag till EcoPayz gå mycket snabbt vid spel på betting utan licens. Om du sedan också ser till att du kan ansöka om ett kontokort som fungerar hos alla som erbjuder Mastercard som betalningsalternativ. Då ser du direkt att detta är ett alternativ som betalningsmetod som fortfarande är bäst för betting med svensk licens som du kan använda hos många svenska spelbolag. Tyvärr har den möjligheten numera försvunnit på den oreglerade spelmarknaden. Istället är det moderna nätplånböcker som Wirex och Revolut som gäller.

Fördelar med EcoPayz

 • Kan användas hos alla spelbolag tack vare kort med Mastercard kopplat till kontot
 • Med EcoPayz väljer du fritt om du vill spela med Bitcoin eller fysisk valuta
 • Avgiftsfria och snabba uttag

Besök Ecopayz

Nya moderna E-wallets för betting utan licens

Revolut – Det mobila sättet att hantera ditt spelkonto

Kanske det är så att Revolut är den snabbast växande betalningsmetoden på marknaden. De har redan över 8 miljoner registrerade användare. Givetvis har spelbolagen sanppat upp detta. Dock kommer du sällan se någon revolut logotyp. Detta då det inte behövs. Här kommer du alltid koppla ditt Revolut konto till ett fysiskt kort med antingen Visa eller Mastercard. Med det sagt kommer detta vara en avgiftsfri kortlösning som du kan använda hos alla spelbolag som accepterar Visa eller Mastercard. Utöver detta fungerar kortet i uttagsautomater i över 150 olika länder, där också uttagen är avgiftsfria. Revolut är också en mobil betalningsmetod, vilket betyder att du alltid har tillgång till ditt konto i din mobil eller surfplatta.

Besök Revolut

Sticpay – Spela med kryptovaluta eller fysisk valuta

Detta val av betalningsmetod, börjar synas mer och mer hos olika bookmakers på den internationella spelmarknaden. Stickpay är en nätplånbok som kan användas både via dator samt en nedladdningsbar mobil applikation. Det bästa med Sticpay vid betting utan licens är att det inte finns några högre gränser för insättningar och uttag, du kan ansöka om ett betalkort samt att denna betalningsmetod också låter dig spela med Bitcoin, Litecoin samt Ethereum. Det betalkort som du får fungerar online samt på alla platser i världen som accepterar UnionPay.

Besök Sticpay

Wirex – Valet när du spelar betting med kryptovalutor

Du som söker efter bra bonus hos bookmakers utan svensk licens som också erbjuder dig att spela med kryptovalutor. Ja, du måste också ha en modern nätplånbok som tillåter detta. Med anledning av det väljer du Wirex, som också blivit mycket vanligt att se som betalningsalternativ hos betting utan licens som erbjuder spel med kryptovalutor. Idag finns det ingen annan nätplånbok som erbjuder hantering av flera kryptovalutor än Wirex. När du väljer Wirex som betalningsmetod kommer du kunna använda 9 olika kryptovalutor. Givetvis finns det även ett kontokort som kan kopplas till ditt konto. Detta utfärdas i samarbete med Visa och fungerar online och över hela världen.

Besök Wirex

Jeton – En modern version av Skrill

Detta är en relativt ny E-wallet som är mycket enkel i sin utformning. Dock erbjuder den allt från kontokort till att kunna hantera kryptovalutor. Det skulle kunna sägas att Jeton E-wallet är en modern version av Neteller och Skrill. Positivt är också att du inte får några gränser gällande insättningar och uttag med Jeton nätplånbok. Även Jeton erbjuder dig att installera en mobil applikation för att alltid ha ditt knto med dig. Detta samtidigt som du också kan logga in via vilken dator som helst.

Besök Jeton

Sammanfattning av betalningsmetoder för betting utan licens

Vad säger då all denna information? Kommer det verkligen att behövas så här många olika val för spelare på betting utan licens. Ja, givetvis har alla dessa spelare också ett behov av valmöjligheter. Ett stort faktum är en negativ trend, är dock att någa betalningsmetoder börjat följa den svenska spel lagen, och att de inte längre är tillgängliga att använda vid betting utan svensk licens för svenska spelare.

Här kommer då detta att göra fältet och valmöjligheterna smalare. Hur som helst finns det fortfarande mycket att välja mellan, och så kommer det också att förbli. Detta då det är omöjligt att stoppa den oreglerade spelmarknaden. Här finns fortfarande möjligheter att använda alla de olika betalkorten och kreditkorten. Detta samt att Trustly, Siru Mobile, Paypal och en rad mycket moderna E-wallet som även tillåter spel med kryptovalutor finns kvar som valmöjligheter av betalningsmetoder för betting utan licens.

Om vi får ge ett gott råd, ser det utan som att den internationella spelmarknaden utvecklas mot möjligheten att använda kryptovalutor vid spel. I det fallet anser vi att de moderna nätplånböckerna som Revolut och Wirex samt SticPay och Jeton blir de bästa valen för framtida betting utan svensk licens. Detta för att det också alltid finns möjligheter att ansöka om kontokort till dessa wallets samt att de alltid ger låga eller inga avgifter vid insättningar och uttag.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here