God Julafton till er Alla, Från Teamet hos Spinsia!

2020 har minst sagt varit ett väldigt hemskt år för många människor på grund av den pågående pandemin. Alla är utsatta på något vis, många har förlorat sina jobb och andra har blivit sjuka. Trots alla dessa omständigheter så kämpar vi vidare, och hoppas på bättre tider. Idag är det julafton vilket förhoppningsvis kan vara en avkopplande dag för oss alla. Njuta av att äta god mat & träffa familjen.

Vi hoppas att 2021 blir ett mycket bättre år än vad 2020 varit när det kommer till både den pågående pandemin, men även för den svenska spelmarknaden. Under en längre tid har det varit tillfälliga restriktioner på nätcasinon med bland annat max insättningar på 5000 kronor per månad, samt max 100 kronor bonusar. För ett par veckor sedan så förlängde staten dessa restriktioner tills sommaren under nästa år.

Vi hoppas att ni alla får en alldeles fantastisk dag oavsett hur ni väljer att spendera den. Vi hoppas också att ni haft ett bra år hittills, och att nästa år blir ännu bättre. Vi kommer precis som ni, koppla av ett par dagar nu under mellandagarna för att ladda upp inför nästa år. Men sedan kör vi igång igen med ett helt nytt år, nya möjligheter och förhoppningsvis massvis med skoj!

Med vänliga hälsningar, teamet bakom Spinsia!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here