Ny Slot: Book of Gods (Big Time Gaming)

Book of Gods är en helt ny slot från Big Time Gaming. Den här slotten kommer ha 5 hjul med 3 rader och hela 243 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi flera olika funktioner som Symbol Cloning, Feature Drop, Free Spins & Retriggers.

Symboler

Slotten har ett tema av antika Egyptien och slottens premiumsymboler består utav fyra olika gudar från den tidsperioden. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A, K, Q, J och 10. I slotten hittar vi en funktion som kallas för Symbol cloning och den tar en av de lågbetalande symbolerna på varje snurr och efter en vinst är utbetald så fylls de hjul som innehåller den lågbetalande symbolen och betalar ut. Sist men inte minst så har vi Scatter och Wild symbolen i form utav en bok, den här symbolen ersätter alla andra symboler förutom Feature Drop symbolen och lyckas du träffa tre stycken så går du vidare till Free Spins Funktionen

book of gods symboler

Feature Drop

Det här är en funktion som tillåter dig att köpa dig in i bonusfunktionen direkt och du kan samla på dig Feature Drop symboler som gör att det blir billigare att köpa funktionen. Hur mycket det kostar beror på din insats, till exempel 10kr insats kostar 800kr innan man samlat på sig några Feature Drop symboler.

book of gods feature drop

Free Spins Feature

Lyckas du samla på dig tre stycken Scatter symboler i basspelet eller helt enkelt köpte till dig bonusen via Feature Drop funktionen så kommer du få 15 Free Spins. Innan dina gratissnurr startar så får du en utav de fyra gudarna som utvald symbol och denna kommer vara expanderande i bonusfunktionen. Ifall du lyckas få en retrigger och träffa ytterligare tre scatters inne i bonusen så får du ytterligare 15 gratissnurr och ännu en gud som utvald symbol och detta kan hända tills du har alla 4 gudarna aktiva samtidigt vilket kan betala väldigt bra.

book of gods bonus

Slutsats

Big Time Gaming har varit heta på senaste, de släppte nyligen Bonanza 2 vilket visade sig vara en hit som blev väldigt populär och snart släpps även den här nya slotten. Book of Gods är en väldigt spännande slot där man får följa med tillbaka till antika Egyptien med de gamla gudarna och pyramiderna. Slotten har många olika funktioner och features som kan triggas igång på olika sätt vilket gör spelet väldigt roligt både i basspelet och inne i bonusfunktionen. Book of Gods kommer vara medium/högvolatil med en RTP på 96.35%, den har ännu inte släppts men förväntas släppas under Maj 2018. Du kommer hitta den först på bland annat SlotsMillion och Thrills.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here