Lil’ Devil (Big Time Gaming) – Bigger Wins? Big Time!

Den senaste nyheten från Big Time Gaming är Lil’ Devil. De själva beskriver slotten som att Bonanza och Danger! High Voltage hade fått barn, och det är en fantastisk beskrivning. Den här slotten har 4096 vinstvägar och spelas på 6 hjul med 4 rader. I slotten hittar vi massvis med roliga funktioner, bland annat en helt ny vid namnet Heartstopper.

Symboler

Som många säkert märkt av vid detta laget så gillar Big Time Gaming verkligen sin klassiska rock. Den här slotten är baserat på sången Lil’ Devil från ett gammalt rockband vid namn The Cult från 80-talet. Slotten är väldigt lik Danger High Voltage och Final Countdown. På hjulen hittar vi ett tema av änglar och demoner, och de är även det som premiumsymbolerna består av. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Lil’ Devil har två olika Reel Wilds, en med multiplier upp till x4 och en utan. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen, som används för att aktivera bonusspelet.

Lil’ Devil Features

Den här slotten har massvis med funktioner, ett par som Big Time Gaming gillar att återanvända, men även ett par nya som till exempel den nya Heartstopper. De olika funktionerna i den här slotten ser ut som följande:

Heartstopper – Det här är en unik symbol du kan träffa i basspelet som du vill få så många utav. De bygger nämligen upp mot en enhanced Mega Feature, som aktiveras när du fyller mätaren.

Be My Angel Free Spins – Den här aktiveras igenom att träffa tre scatters. Du börjar då med 7 Free Spins, där en vanlig symbol kommer bli utvald och agera som Sticky Wild. Den här symbolen vill du träffa så många av på dina snurr på hjulen 2-5, då de fastnar som en Wild då som stannar under hela bonusen. Den här kan återaktiveras igenom att fylla ett helt hjul med Wilds.

Dynamite Lover Free Spins – Den här aktiveras också igenom tre scatters. Här börjar du istället med 12 Free Spins. I den här funktionen så är alla symboler som är del av en vinnade kombination del av en kedjereaktion som går sönder och byts ut mot nya symboler som trillar ner från ovan. Du kan även få Dynamite Wilds på 2 centrala hjul, som ökas med en för varje kaskad dem är med i, och multiplicerar även varandra vilket kan skapa otroliga vinster.

Slutsats

Lil’ Devil känns som en helt ny och innovativ slot där Big Time Gaming har tagit det bästa från alla sina tidigare spel – och slängt på lite extra volatilitet. De själva förklara den här slotten som att Bonanza och Danger! High Voltage hade fått ett barn, och det kan vi verkligen hålla med om. Den här slotten spelas på 4096 rader och är otroligt volatil, perfekt för den som jagar de där otroliga storvinsterna. Den här slotten har idag redan släppts exklusivt på bland annat Betfair. Ni kommer kunna spela den på andra casinon den 25 September.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here