Ny Slot: White Rabbit (Big Time Gaming)

Provspela nya White Rabbit från Big Time Gaming

Snurra mot storvinsterna i den här nya slotten från Big Time Gaming, nämnligen White Rabbit. White Rabbit har 5 hjul med 6 rader och 16807 olika vinstlinjer. Den här slotten erbjuder funktioner som Free Spins, Caterpillar Random Trigger, Bonus Wild Symbol, Feature Retrigger och Feature Drop.

Symboler

Dem olika Symbolerna följer slottens tema vilket påminner väldigt mycket om Dragon Born, en av Big Time Gamings andra spel. Premiumsymbolerna består utav olika diamater och ädelstenar, vi har den röda, den blåa och den gröna varav den röda är den bästa. Den symbolen som betalar mest av alla är en röd drottning och hon betalar hela 5 gånger så mycket som den röda ädelstenen på en full linje. Dem lågbetalande symbolerna består utav dem klassiska A,K,Q,J,10 och 9. Wild symbolen är en stor orange spegel där det står Wild på och den ersätter alla andra symboler förutom Scatter, Cupcake och Feature Drop symboler som vi kommer återkomma till senare. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen som är en stor vit kanin och den förekommer endast på hjul 2,3 och 4. Lyckas du samla på dig tre stycken Scatter symboler går du Free Spins Feature.
Ny slot white rabbit

White Rabbit Free Spins

Lyckas du träffa tre stycken Scatter symboler i form utav den vita kaninen så går du vidare till Free Spins Feature där du får 15 Free Spins. I Free Spins feature kan du få Cupcake symboler som ersätts av två nya symboler och expanderar hjulet med 1 rad för varje gång du träffar en cupcake symbol, upp till 12 rader per hjul. Lyckas du expandera ett hjul upp till 12 rader så får du en Retrigger Feature där du vinner ytterligare Free Spins, det hjulet förvandlas även till ett Queen’s Reel där ytterligare röda drottningar och Wild symboler förekommer. Lyckas du träffa massvis av Cupcake symboler och flera av dina hjul expanderar till Queen’s Reel så finns det massiv potential till storvinst!
white rabbit free spins

Caterpillar Random Trigger

Catterpillar är en spännande random trigger som du får helt spontant i basspelet, då kommer en larv fram och lägger till upp till 4 Bonus Wild Symboler, dessa symboler multiplicerar alla involverade kombinationer med x2 eller x3 och ersätter alla andra Symboler förutom Scatter och Feature Drop Symbolerna.
White rabbit caterpillar feature

Feature Drop

Den här funktionen tillåter dig att köpa Free spins Feature när du vill, priset beror helt på vilken insats du kör på och du kan även sänka priset igenom att samla på dig Feature Drop Symboler när du spelar i basspelet. Det finns 6 olika Feature Drop symboler med värden mellan 0.2-2 och dem minskar Feature Drop priset beroende på din insats. Den här funktionen hjälper dig att köpa en billig feature ifall du spelar väldigt länge och inte lyckas träffa någon Feature. Självklart måste du inte köpa Feature utan du kan även få den igenom att träffa tre stycken Scatter symboler i basspelet. Skulle du lyckas samla på dig Feature Drop symboler så att priset reduceras ända ner till 0 så får du White Rabbit Free Spins automatiskt.
White rabbit feature drop

Slutsats

Äntligen får vi en ny slot från Big Time Gaming. Att Big Time Gaming inte släpper spel så ofta beror helt och hållet på att dem lägger så mycket energi och tid på varje ny slot dem gör och det märks verkligen i den här slotten. White Rabbit är en väldigt högvolatil slot med en RTP på 97.44%(97.72% vid bonusköp), den erbjuder massvis av intressanta och innovativa nya funktioner båda i basspel men även i Free Spins där man kan vinna Retrigger och expandera hjulen för o ha chans till massiva vinster. Man kan tycka att det blir väldigt rörigt med så många funktioner och det är väldigt förståeligt men testar man spelet så är det inte så rörigt och man förstår rätt fort hur allt fungerar. Vi vet ännu inte när Big Time Gaming planerar att släppa den här slotten då dem inte har skrivit något om det på sin hemsida men vi ser fram emot att få testa den. På Bäst Casino Bonus hittar du massvis av roliga bonusar du kan använda dig utav för att testa White Rabbit när den släpps, Videoslots och SlotsMillion brukar vara väldigt snabba med att släppa nya Big Time Gaming spel. Vill du testa White Rabbit redan idag så har du en demoversion längst upp, ha så roligt!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here