Spelare satsade 5kr och vann 97814kr på Queen of Riches

queen of riches

De va bara för ett par dagar sedan som den 34-åriga killen från Stockholm satt och spelade casino hos Rizk, det såg inte så ljust ut för honom och han var nere på sina sista kronor när han bestämde sig för att satsa 5kr på slotten Queen of Riches från Big Time Gaming, till hans förvåning så lyckades han vinna hela 97814kr vilket motsvarar 19500 gånger sin insats.

Precis som de flesta Big Time Gamings slottar så kan Queen of Riches betala extremt bra pågrund av den höga volatiliten och potentialen som slotten har, och detta har vi definitivt fått bevis på nu. I denna slot kan man få upp till 7 symboler på varje rad med slottens MegaWays funktion och slotten har totalt 6 hjul vilket innebär att man kan få upp till 117 659 olika vinstrader. Inte nog med det, i den här slotten kan du dessutom få Wild symboler som multiplicerar varje hjul upp till 7 gånger, skulle du då träffa två stycken så blir det ha 49 gånger multiplier.. galet!

Några andra slottar som är väldigt kända från Big Time Gaming är Bonanza och Danger High voltage som också är väldigt populära på grund av deras höga volatilitet och möjligheter till massiva vinster som man bara kan drömma om. Nyligen gick Big Time Gaming dessutom ut med att de håller på att skapa Bonanza 2 och vi ser definitivt fram emot det, den kommer vara fullspäckad med funktioner och vara en av deras högst volatila titlar någonsin!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here