Wheel of Fortune Megaways (Big Time Gaming) – Massiv Vinstpotential!

Wheel of Fortune är den senaste slotten från Big Time Gaming i samarbete med IGT. Det här spelet är fullpackat med spännande funktioner och har en massiv vinstpotential. Djupdyk ner i de härliga elementen från den populära TV-showen tillsammans med adderade funktioner som Extended Reels samt Wild Megastacks. Wheel of Fortune har Megaways funktionen med upp till 117 649 olika vinstvägar!

Symboler & Tema

Wheel of Fortune är en sprillans ny slot baserad på den kända TV-showen Wheel of Fortune som sänts på TV sedan 1975 med hela 38 säsonger. Precis som på TV så består slotten av ett gigantiskt pengarhjul i bonusen med potential att betala ut helt galna vinster.

Wheel of Fortune utspelar sig i en studio, med massa mysiga lampor som lyser upp rummet. I mitten av spelplanen har vi hjulen som består av massa olika symboler. Här kommer varje snurr vara unikt med olika antal vinstvägar, vilket lägger till massa extra volatilitet.

På hjulen hittar vi diamantringar, flygplan, racerbåtar och lyxiga bilar i guld. Dessa är slottens premiumsymboler. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J, 10 samt 9 i olika färger. Dessa betalar inte riktigt lika mycket som de andra symbolerna. Till sist så har vi Wild symbolen som endast finns på hjul 2 & 5, samt Scatter som aktiverar slottens bonusspel!

wheel-of-fortune-slot

Wheel of Fortune Features

Wild Megastacks – Wilds finns som tidigare nämnt endast på hjul 2 samt 5. Dessa ersätter alla andra symboler förutom Scatter och Expansion Symbol. Varje Wild har även en chans att omvandlas till en Wild Megastack som består av upp till hela 7 Wilds. Upp till 3 Wild Megastacks kan dyka upp på varje base game snurr.

Free Spins – Träffa minst 3 Scatter symboler för att aktivera slottens bonusspel. Du kommer då bli vidareskickad till ett gigantiskt hjul, som är det kända Wheel of Fortune. Snurra hjulet för att avslöja hur många Megaways du kommer få starta med.

Under dina Free Spins vill du samla på dig Expansion symbols för att utöka dina hjul. De kan bli upp till 10 Symboler långa. Lyckas du nå 10 symboler på ett hjul får du en Retrigger likt hur det fungerar i White Rabbit, med upp till 12 nya snurr. Efter ett hjul har återaktiverats så kan det hjulet omvandlas till en Wild Megastack på upp till 10 Wilds, och två Wild Megastacks kan här komma på varje gratissnurr.

Slutsats

Wheel of Fortune är en riktig klassiker som gått på TV i nästan 50 år. De flesta vet säkert hur det fungerar, och hur spännande det kan vara när deltagarna tar sig riktigt långt. Samma känsla har Big Time Gaming lyckats återskapa i den här nya slotten, Wheel of Fortune Megaways. Med en galen vinstpotential, massvis med roliga funktioner och Megaways funktionen med upp till 117 649 vinstvägar kan det ju inte gå fel. Den här slotten kommer att släppas den 25 Februari, och ni kommer att kunna njuta av den på bland annat Vera&John och Videoslots.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here