Ny Slot: Who Wants to be A Millionaire (Big Time Gaming)

Who Wants to be a Millionaire är den senaste nyheten från Big Time Gaming. Den här slotten är baserad på den kända TV-Showen där spelarna har chansen att vinna miljonen. Den här slotten har 6 hjul och använder sig av Megaways funktionen vilket innebär att raderna och linjerna är olika för varje snurr. Spelet har även en bonus feature kallad Hot Seat med Unlimited Multiplier.

Symboler

Slotten är baserad på den kända TV Game Showen ‘Who Wants to be a Millionaire’ där en person är inbjuden och får svara på massvis av frågor med chansen att vinna upp till 1 miljon kronor. På hjulen hittar vi flera stenar, rubiner och diamanter i olika färger och dessa agerar som premium symbolerna varav den lila diamanten är den allra bästa. När de kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Varje snurr du gör i slotten kommer ha olika rader och vinstvägar tack vare BTG’s unika funktion MegaWays. Till sist har vi Scatter symbolen, lyckas du träffa tre stycken av denna går du vidare till Hot Seat Free Spins Feature.

Hot Seat Free Spins

Den här slotten har ännu inte släppts så vi vet inte exakt hur den här bonusfunktionen kommer att se ut. Det vi vet är att slotten kommer använda sig av V-Gamble funktionen likt den i Extra Chilli där du har chansen att vinna dig upp till 50 Free Spins. I bonusen har du även Unlimited Multiplier med chansen till extremt stora vinster om du har tur och vinner mycket tidigt. I bonanza och Extra Chilli har det ju funnits liknande bonusar men med endast upp till drygt 24 Free Spins, man kan ju bara tänka sig hur hög Multiplier man kan nå ifall man lyckas få 50.

millionaire slot

Slutsats

I Want to be a Millionaire har varit en mycket populär game show sedan 1999 och de flesta känner säkert till den så därför är det väldigt roligt att Big Time Gaming har valt att göra ett spel baserat på den. I den här slotten hittar vi många av de exalterande funktioner som Big Time Gaming använt sig av tidigare som V-Gamble, MegaWays och liknande vilket gör det extra spännande att spela då volatiliteten och potentialen blir så extremt stor. Bonusen är utformad som showen också där man svarar på “frågor” och har chansen att vinna sig upp till 50 Free Spins med Unlimited Multiplier. Vi ser verkligen fram emot att få spela den här slotten när den släppts, exakt när vet vi inte ännu. Ni kommer hitta den först på bland annat SlotsMillion och Leo Vegas.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here