Return of Kong MegaWays (Blueprint) – Spelklassikern Kong är Tillbaka!

Return of Kong är ännu en ny och fantastisk nyhet från Blueprint Gaming. Den här slotten använder sig av den klassiska Megaways-funktionen för att lägga till lite extra volatilitet, upp till hela 117 649 olika vinstlinjer på varje snurr!
I Return of Kong hittar vi flera roliga funktioner som Kong Bonus Feature med Golden Apes samt Secret Kong Feature.

Symboler

I Return of Kong får vi träffa på den gamla klassiska apan, Kong, ännu en gång. Det här är en spelfigur vi sett i väldigt många år, så det här är minst sagt en väldigt nostalgisk slot. I bakgrunden av slotten ser vi en stor djungel med brinnande facklor och en klarblå himmel. När vi sedan kommer till hjulen så hittar vi flera olika exotiska djur som agerar som premiumsymboler. Vi har lejonet, noshörningen, papegojan samt Kong själv som är den bästa symbolen av dem alla. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Spelet har en Wild symbol som ersätter alla symboler förutom scatter och hjälper till att bygga vinstlinjer. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolerna “K, O, N, G” som används för att aktivera bonusspelet.

return-of-kong-slot

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
williamhill
0kr 20Få 20 Omsättningsfria Free Spins
Ett Spelbolag i Världsklass
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
0x 0xHämta BonusLäs Recension

Return of Kong Bonus Feature

Lyckas du träffa alla fyra bonussymbolerna “K, O, N, G” eller köper bonusfunktionen så går du vidare till bonusen där du blir belönad med 12 gratissnurr. Varje ytterligare Scatter belönas med 5 extra snurr. Under bonusen har du en obegränsad vinstmultiplikator som ökar efter varje kaskad, dessutom vill du samla på dig guldapor för att uppgradera din megaways. För varje 3 guldapor du samlar på dig så får du uppgraderad megaways och 2 extrasnurr.

return-of-kong-bonus

Slutsats

Kong är en väldigt klassisk spelfigur som varit med sedan Nintendo 64 tiderna, och är förmodligen nostalgisk till väldigt många, vilket gör det extra roligt att spela. Return of Kong är en återskapad version av Blueprint’s tidigare Kong spel, med en extra tillagd funtion som är den kända Megaways-funktionen. Slotten innehåller flera spännande funktioner med hög potential för otroliga vinster om man har lite tur. Return of Kong har redan släppts och finns idag att spela på bland annat William Hill och Betsafe.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here