Wolf Legend (Blueprint) – Följ med ut i vildmarken!

Blueprint har lanserat ytterligare ett nytt och spännande Megaways baserat spel vid namn Wolf Legend Megaways. Här kan du hitta hemliga symboler, gratisspel med en obegränsad multiplikator och en gambling funktion för dig som gillar att maxa volatiliteten. Med en teoretisk återbetalning på hela 96,21% och upptill 117.649 olika sätt att vinna på så kan denna 6 hjuliga slotmaskin betala ut massvis!

Symboler

Välkommen ut i vildmarken! På hjulen hos Wolf Legend Megaways så hittar du fyra utav de många mäktiga djur som naturen har att erbjuda. Här finner du en guldig varg följt utav ett lodjur, en argsint buffalo och en örn. När det kommer till de mer lågbetalande symbolerna så har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Slotten gästas även av en så kallad hemlig symbol. Med en guldig ram och en ödemark så kan denna sällsynta symbol förvandlas till vilken annan symbol som helst förutom scatter. Alla hemliga symboler som visas på hjulen förvandlas till samma symbol som ger potential till galna vinster. Självklart finns det också en wild symbol i form utav en ytterligare varg. Wild symbolen ersätter alla symboler utom scatter. För att aktivera Free Spins så behöver du pricka tre stycken bonussymboler.

wolf-legends-slot

Wolf Legend Free Spins

Lyckas du träffa tre stycken bonussymboler i basspelet så går du vidare till bonusspelet. Här börjar du med 3 Free Spins och sedan rullas de 6 hjulen för chansen att träffa fler bonussymboler. För varje ytterligare symbol du prickar får du 1-2 spins till och detta fortsätter tills du missar. Om du nu missar så får du chansen till att satsa din bonus för ännu en chans på fler spins! Om du är nöjd med vad du fick första gången går det utmärkt att starta direkt. För varje vinst du får på hjulen i bonusspelet så ökar multiplikatorn ett steg, i stil med Bonanza. Denna kan gå hur högt som helst och ger en potential till flera tusen gånger pengarna. Bonusen går att återaktivera om du träffar ytterligare tre bonussymboler.

Slutsats

Wolf Legend Megaways är ett nytt och spännande spel baserat på djurriket. På denna volatila megaways slotten så är det vinna eller försvinna med en otroligt hög potential tack vare funktionen att satsa sin bonus för ytterligare spins tillsammans med den oändliga multiplikatorn. Med en så pass vacker och välarbetad slott med passande soundtrack och ljudeffekter så kommer Wolf Legend Megaways definitivt ge dig underhållningen du söker, och förhoppningsvis en storvinst eller två. Du hittar slotten på bland annat Casumo och Nordicbet.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here