5 Julslots att testa i December 2018

Finns det något bättre än att mysa ner sig i soffan framför elden med lite jul-inspirerade slots nu i väntan på Julafton? Vi gick precis in i december månad och det har redan börjat släppas julslots från alla våra kända och populära speltillverkare. Här kommer vi gå igenom de 5 slots som i vår mening står ut i mängden och verkligen ger oss den där sköna julkänslan. Vår topp 5 lista ser ut som följande.

Fat Santa

fat santa

Fat santa är en remake på en av Push Gamings tidigare relaser vid namn Fat Rabbit. I den här slotten får vi följa jultomten i jakt efter goda pajer. Lyckas du träffa båda samtidigt kommer du in i bonusspelet som har otrolig potential för riktigt fina vinster. Perfekt i juletider då slotten har ett mysigt jultema där snön sakta faller ner mot marken i bakgrunden. En välförtjänt förstaplats på den här listan.

Spela Fat Santa från Push Gaming Idag!

Jingle Spin

jingle spin

Jingle Spin är en charmig videoslot med älvor som förbereder sig inför julafton. Det här är en av Netents senaste slotreleaser och är en remake på deras tidigare slot Eggomatic. Slotten utspelare sig i Jultomtens egna fabrik och till höger om spelfältet ser du jultomten själv vid ett stort hjul. Varje gång du snurrar kan du få ut ett fint pris på toppen av spelfältet och lyckas du träffa wild symboler under dessa priser så vinner du dem. Ännu en slot som är såhär extra mysig att spela i väntan på Julafton.

Spela Jingle Spin från Net Entertainment idag!

The Nutcracker

the Nutcracker

Kom in i en sagolik julstämning på hjulen i denna festliga slot. The Nutcracker utspelar sig på ett stort torg och i bakgrunden ser man hur julbelysningen på husen lyser upp den mörka kvällen samtidigt som snön faller sakta mot backen. På hjulen hittar vi presenter och leksaker som ska delas ut till barnen vid julafton. The Nutcracker har flera bonusar och roliga funktioner som gör att slotten blir underhållande och mysig att spela nerbeddad i soffan bredvid elden.

Spela The Nutcracker från iSoftBet idag!

Secrets of Christmas

secrets of christmas

Det vankas julklappar och spinns när det knackar på dörren i den här julslotten från Netent. Det här är ingen slot som är helt ny från Netent men den är oerhört rolig att spela. Slotten påminner väldigt mycket om Secret of the Stones men med ett härligt jultema istället. Inne i bonusen får man själv välja och bakom de olika valen gömmer sig extra snurr, multipliers och Wild Reels med potential för riktigt fina vinster om man lyckas välja en bra kombination. Definitivt ett passande spel lagom till Jul!

Spela Secrets of Christmas från NetEnt idag!

Jingle Bells

jingle bells

Julfirandet påbörjas tidigt med frusna priser i denna videoslot. Sist men inte minst på listan har vi Jingle Bells från Red Tiger. Här får vi följa med in till julfirandet och på sidan av spelplanen hittar vi en stor julgran samt en öppen spis med julsockor hängandes över. Slotten innehåller massvis av spännande funktioner som Regnande Wilds, Vinnande Hjul, Mega-Wilds och en Julgran Multiplier som kan multiplicera dina vinster upp till 20 gånger. Ett mycket härligt julspel som vi definitivt kan rekommendera!

Spela Jingle Bells från Red Tiger!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here