Gigantisk jackpot delades ut hos Paf

hall of gods

När det kommer till att skapa nya miljonärer så ligger Netent steget före alla andra just nu, bara detta året så har Mega Fortune, Mega Fortune Dreams och Hall of Gods gjort flertal miljonärer och nu var det dags ännu en gång. Det var för bara någon vecka sedan som en finsk spelare spelade Hall of Gods hos Paf Casino med en insats på 20kr via sin mobiltelefon, han lyckades vinna in sig i bonusfunktionen och sedan slå sönder tre matchande sköldar som gav honom 2 700 000 Euro med ett tillägg på 350 000 från en pågående kampanj, totalt sätt så slutade summan på inget mindre än 28 miljoner svenska kronor!

Netent Produktchef, Henrik Fagerlund, kommenterade vinsten, “Vi har nu fått ett ytterligare exempel på hur NetEnt’s spel kan förändra människors liv, och Mega Million-kampanjen kommer ge oss ännu fler chanser att göra det. Vi har haft tre stycken 7-siffriga jackpotvinster bara den senaste månaden och jag är övertygad om att vi kommer se fler under året.”

Vill du också testa chansen på att vinna gigantiska belopp som man bara kan drömma om? Kika in på våran Jackpot Slots sida, där har vi listat de populäraste progressiva jackpottarna på nätet som betalar ut miljonbelopp till folk varje månad.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here