Härliga kampanjer hos Leo Vegas

Idag är Leo Vegas ett av de största Svenska nätcasinon som finns och detta beror på många anledningar, men en av de största anledningarna beror på deras aktiva kampanjer och tävlingar som de kör varje vecka och månad. Nyligen körde de igång ytterligare en kampanj som är uppdelad i tre stycken olika delar.

Den första delen består utav exklusiva speluppdrag som du ska klara av i deras egna exklusiva spel Royal Family. De tre personer som klarar av uppdragen på lägst antal snurr får dela på en prispott där vinnarens del ligger på hela 35 000kr. Den andra delen av kampanjen handlar om att spela mycket på sajtens olika original spel varav Royal Family är en utav dem.

För varje 1000kr du omsätter på deras original spel får du en lott till dragningen varje måndag där vinnaren tar hem 10 000kr. Och för den sista delen så handlar det om gratissnurr. Varje söndag kan du nämligen hämta ett visst antal gratissnurr till slottarna i Leo Vegas Original. De tre slottarna de rör sig om är Royal Family, Scruffy Duck och Witchcraft Academy.

Såhär går det till

  • Registrera dig på Leo Vegas
  • Försök klara av uppdragen i Royal Family på lägst antal snurr
  • För varje 1 000kr du omsätter i Leo Vegas originalspel får du en lott till dragningen
  • Dragningen hålls varje måndag under kampanjperioden
  • Sist men inte minst, få gratissnurr varje söndag i spelen Royal Family, Scruffy Duck och Witchcraft Academy

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here