Maximera volatiliteten med MAX-Spelserien från NetEnt

För ett tag sedan så gick Net Entertainment ut med att de kommer lansera en ny spelserie som de kallar för MAX Games. Först ut var Berryburst som släpptes under Augusti förra året och i samma veva så släpptes även första spelet i MAX-serien, nämligen Berryburst MAX.

MAX-serien tillåter dig som spelare att välja vilken volatilitet du vill ha på dina slottar. Tycker du till exempel att låg- och medelvolatila slottar där man vinner rätt ofta men inte så jättestora vinster är det bästa så kan du fortsätta att spela de vanliga versioner. Tycker du däremot att det är roligare med lite mer spännande och högvolatila slottar så kommer denna MAX-serien vara helt perfekt för dig. Serien kommer att bestå av högvolatila versioner av deras populära titlar, och i framtiden har de planerat att släppa båda versioner samtidigt på vissa av deras slots.

Henrik Fagerlund, Chef över produktutveckling på Net Entertainment säger:
“Det är viktigt för oss att diversifiera volatiliteten i våra spel eftersom vi vet att våra partners kräver mer flexibla spel som tillgodoser olika spelares behov, och vi är en leverantör som listar till våra kunder och levererar kvalitet.”

“Vi är övertygna om att MAX-utgåvorna kommer att lägga till en annan dimension i vår redan enormt populära portfölj, och vi är glada att öka standarden på spelupplevelsen för spelare”

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here