Ny gigantisk vinst på Mega Moolah – 139 miljoner kronor!

mega moolah banner

Om du spelar mycket casino så har du garanterat inte missat hur otroligt populära progressiva jackpot slottar har blivit under de senaste året. Totalt har flera hundratals miljoner kronor delats ut till lyckliga vinnare och potterna blir nu större än någonsin tack vare det stora antalet människor som spelar dessa progressiva slottar samtidigt.

För bara ett par dagar sedan så var det dags igen, denna gången i spelet Mega Moolah från Microgaming. Vinnaren gick in och spelade i drygt 30 minuter innan han träffade mega jackpotten på hela 13 328 028 euro vilket motsvarar ungefär 139 miljoner kronor. Den största vinsten någonsin i Mega Moolah skedde faktist i januari under 2019, då var det första gången som jackpotten någonsin gått över 20 miljoner euro i jackpot sedan spelet lanserades 2006. Tack vare alla som snurrar på slotten hela tiden så byggs jackpottarna upp till gigantiska summor på nolltid, det finns alltid en stor vinst att jaga.

Man vet aldrig när jackpotten ska smälla nästa gång och det är det som gör det så otroligt spännande. Kika in på Jackpot slots här på Spinsia för att läsa mer om de populäraste jackpottarna just nu. Vem vet, kanske är turen framme för dig denna gången?

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here