Quickspin släpper Challenges

Nu har Quickspin släppt en ny och väldigt spännande funktion som man kommer hitta i deras slots framöver, nämligen Challenges. Detta är olika sorters objektiv du ska klara av, till exempel lyckas vinna 5 Bonusrundor, Vinna ett visst antal snurr irad och så vidare. För det blir du belönad med fina priser som Free Spins, Bonusrundor och liknande.

Den här funktionen kommer fungera som ett litet mini-game som kommer att visas i toppen av Quickspin’s slottar, och du kommer få uppdrag att slutföra för att lyckas vinna priserna som visas längst upp. Det finns till exempel ett uppdrag där spelaren måste ta sig igenom en labyrint av symboler för att lyckas ta sig till slutet och till slut vinna priset.

Vi tror att denna funktionen kommer vara väldigt rolig då den ger spelaren lite roliga objektiv att försöka klara även utanför slotten i sig, det kommer även hjälpa de olika casinon att dela ut Free Spins och andra belöningar rakt igenom slotten. Vi tror att Quickspin definitivt är något på spåren här och vi ser fram emot att få testa den här nya funktionen som kommer släppas under Q2 2018. I filmen ovanför har ni en liten preview av hur det kommer att se ut.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here