Rekordvinst på Joker Millions hos Leo Vegas

Den 9 November så lyckades en Svensk spelare bemästra jokrarna i Joker Millions och ta hem rekordvinsten på hela 80,300,000 kronor. Den här vinsten blir nu den nya största vinsten i Joker Millions någonsin. Det tidigare rekordet på över 50 miljoner kronor skedde tidigare i juli 2017.

Jackpottarna verkar bli större och större för varje år som går, kanske beror det på att jackpot slots idag är så populära och att fler spelare söker sig till att försöka sig på de gigantiska progressiva jackpottarna. Joker Millions från Yggdrasil har länge varit en av de mest populära jackpottarna tillsammans med Mega Fortune och Mega Moolah.

Men hur funkar progressiva jackpottar egentligen?

Den totala summan av jackpotten i progressiva jackpotslots fortsätter växa i takt med varje insats som spelare gör i den progressiva slotten. En viss procent av insatsen från varje snurr tillfaller prispotten som delas mellan en mängd olika onlinecasinos som erbjuder samma spel. Ju längre tid det tar för någon att vinna jackpotten, desto mer hinner den växa – vilket var fallet med Joker Millions jackpotvinst hos LeoVegas.

Hur man triggar jackpottarna i varje spel är olika. Ibland kan det handla om att vinna bonusfunktionen och sedan lyckas ta sig till mitten av ett stort hjul. När det kommer till Joker Millions så behöver du träffa fem jokrar, en på varje hjul. Sedan får du Re-Spins där du vill träffa ytterligare jokrar på spelskärmen. Lyckas du fylla hela skärmen med jokrar tar du hem den stora progressiva jackpotten – som oftast är uppe i flera miljoner.

Kika in på våran Jackpot Slots sida här på Spinsia för att läsa mer om jackpot slots. Där kan du dessutom hitta en riktigt fin bonus att utnyttja för att få lite extra pengar i kassan när du ska jaga de stora progressiva jackpottarna.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here