Rekordvinst utbetalad på Mega Moolah – 195 Miljoner SEK!

mega moolah banner

Vi är nog inte de enda som har väntat med spänning de senaste dagarna för att se vem som ska lyckas kamma hem den alldeles galna jackpotten på Mega Moolah som denna gången nådde en ny rekordhöjd på 18,9 miljoner euro innan den betalades ut vilket är den största jackpotten på Mega Moolah någonfsin sen slotten släpptes 2006.

Vinsten betalades ut den 29 September och vi har ännu inte fått någon mer info om vinnaren, men vi kan ju bara gissa på att de fortfarande chockade över den gigantiska livsförändrande vinsten.

Hur funkar Mega Moolah Jackpotten?

Mega Moolah har totalt fyra jackpottar: Mega, Major, Minor och Mini. Den jackpot som alla spelare suktar efter är givetvis Megajackpotten. Hos Mega Moolah startar denna alltid på 1 miljon dollar motsvarande över 8,5 miljoner svenska kronor. Och titt som tätt når denna Megajackpott en bra bit över 50 miljoner kronor.

Majorjackpotten är inte dum den heller men klart lägre än den progressiva Megajackpotten. Majorjackpotten inleds alltid på 10 000 dollar, medan den två mindre jackpottarna: Minor och Mini börjar på 100 respektive 10 dollar.

Om du känner för att läsa mer om Jackpot slots så kan du kika in på våran Jackpot Slots sida, vi rekommenderar också Leo Vegas om du vill testa turen på någon av de hundratals olika progressiva jackpottarna!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here