Royal Panda firar 4 år

Nu drar festen igång hos Royal Panda som fyller 4 år och det ska verkligen firas. Alla är välkomna och över 50 000 kronor finns i den totala prispotten som ska delas ut. Med start den 8 mars och fyra dagar framåt så kan du fira med Royal Panda, spela Divine Fortune och Mega Fortune och slåss om att få den bästa kombinationen efter 20 raka rundor. Ifall du är en av de tio bästa spelarna så vinner du massvis av kontanter!

Såhär funkar det

  • Registrera dig på Royal Panda
  • Spela Divine Fortune eller Mega Fortune och få den bästa kombinationen av vinster under 20 spelrundor (insats spelar ingen roll)
  • Är du en av de 10 bästa spelarna när kampanjen är över så vinner du ett fint pris
  • Kampanjen pågår mellan den 8 Mars till 12 Mars 2018

Insatsen spelar som tidigare sagt ingen roll så alla har lika stor chans att vinna. Bara få en av de tio högsta kombinationerna efter 20 raka rundor för att ta hem ett fint pris. Under kampanjsidan hittar du en rankningslista som du kan kolla och jämföra ditt resultat med andras.

Ifall du inte har ett konto på RoyalPanda ännu så kan du dessutom hämta ett fint välkomstpaket om du registrerar dig via oss på Spinsia. Vid din första insättning kommer du att få en 100% bonus upp till 1000kr + 10 Free Spins.

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here