Slots Med Köp Bonus Funktion >> Freespins Direkt

Något som blivit allt mer populärt på slots på senaste är funktionen där man kan köpa sig till bonusfunktionen direkt. Detta är en funktion som vi först såg på slotten White Rabbit från Big Time Gaming men som idag finns på massvis av slots från många olika speltillverkare. Den här funktionen tillåter dig att snabbt och enkelt kunna köpa funktionen utan att behöva trigga den själv igenom att spela i basspelet. Hur mycket det kostar att köpa funktionen varierar beroende på hur svår den är att träffa, det vanligaste är att det kostar mellan 50-100 gånger insatsen. Här kommer vi lista de populäraste slottarna där den här köpfunktionen finns.

White Rabbit (Big Time Gaming)

White Rabbit var den slotten där man först kunde köpa funktionen igenom Feature Drop som funktionen kallades. Funktionen kostade från början 100 gånger insatsen men lyckades man samla på sig Feature Drop symboler i basspelet medans man spelade så kostade bonusen allt mindre att köpa. Detta var perfekt för de spelare som helt enkelt inte kände för att grinda sig igenom flera hundra snurr för att trigga igång bonusen eller bara ville spela bonusen utan basspelet.

Spela White Rabbit från Big Time Gaming Här

Buffalo Rising MegaWays (Blueprint Gaming)

Buffalo Rising MegaWays är en slot som påminner väldigt mycket om Bonanza och de har till och med köpt rättigheter till att använda Big Time Gaming’s egna MegaWays funktion, en av de främsta anledningarna till att deras slottar är så otroligt volatila. I den här slotten kostar det 100 gånger insatsen att köpa bonusen och väl inne i bonusen så får man själv välja hur många snurr samt vilken multiplikator man vill börja på. Det finns även ett hemligt val där man får välja mellan tre olika val, som en sorts gamble funktion och har du tur kan du få börja med mycket bättre förutsättningar än någon av de originella valen.

Spela Buffalo Rising MegaWays från Blueprint Gaming Här

Fat Santa (Push Gaming)

fat santa

Fat Santa är en remake på Push Gamings tidigare slot Fat Rabbit som varit en av deras populäraste titlar under en väldigt lång tid. I den här slotten får vi följa jultomten i jakt efter goda pajer. En mycket härlig julslot som passar bra i juletiderna som vi närmar oss. Att köpa bonusen i Fat Santa kostar 80 gånger insatsen och då får man 5 snurr. Bonusen funkar precis likadant som Fat Rabbit, det vill säga du vill samla på dig pajer för att gå upp i nivå. För varje nivå du går upp i så blir tomten allt fetare och kommer ge dig finare och finare vinster.

Spela Fat Santa från Push Gaming Här

Extra Chilli (Big Time Gaming)

Extra Chilli eller Bonanza 2 som den också kallas är uppföljaren till Bonanza från Big Time Gaming och det här är en av de volatilaste slottarna som finns på marknaden just nu. Precis som i Fat Rabbit så har den här slotten en Feature Drop funktion där man kan köpa bonusen. Här kostar bonusen endast 50x men skillnaden är att inuti bonusen så finns V-Gamble funktionen som gör att du kan gambla din bonus upp till 24 snurr om du vågar. Skulle du misslyckas så förlorar du bonusen helt och hållet så var försiktig. Det här är verkligen en slot som man antingen älskar eller hatar, vilket är helt förståeligt med tanke på den otroliga volatiliteten som gömmer sig bakom hjulen.

Spela Extra Chilli från Big Time Gaming Här

Dark Vortex (Yggdrasil Gaming)

Helt ny slot från Yggdrasil. Passera genom virveln till en mörk värld med demoniska varelser. Precis som på Fat Santa så kostar bonusen här 80 gånger insatsen att köpa När du köpt bonusen får du välja på ett utav fem olika kort, detta kortet kommer bestämma storleken på din Wild Stack. Här vill du såklart ha så högt som möjligt. Sedan får du välja ett kort som bestämmer antalet snurr du får. Spelet är mediumvolatilt och innehåller ett par funktioner, men bonusen är definitivt roligare än basspelet så att man väljer att köpa bonusen är fullt förståeligt.

Spela Dark Vortex från Yggdrasil Här

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here