SlotTracker – För dig som vill ha statistik på ditt spelande

Äntligen har SlotTracker släppts till allmänheten. Vi har väntat med spänning på att det här programmet ska släppas då det är helt perfekt för dig som spelar mycket slots.

Vad är SlotTracker?

SlotTracker hjälper dig att hålla koll på ditt spelande, allt från hur mycket pengar du spelar om på en slot och hur mycket du får tillbaka till hur många bonusar du får och vad för RTP du har som spelare, detta under en längre tid.

Du som spelare kan se exakta siffror på vilka spel som är vinnande för dig och hur det går på varje spel, både under en session men även under en veckoperiod eller månadsperiod.

Spelar du med bonus är detta också perfekt då det hjälper dig att hålla koll på din omsättning, detta hjälper dig att se i realtid hur långt du kommit på din omsättning utan att behöva lämna din spelsession.

Hur använder man SlotTracker?

Dem erbjuder både gratis och betalversion. Betalversionen har fler funktioner och kan tracka ditt spelande på längre tid än vad gratisversionen erbjuder. På hemsidan kan du se skillnaden på dem olika paketen och priserna.

När du bestämt dig för vilket konto som passar dig så kan du antingen ladda hem programmet och köra det på datorn eller använda extension via Google Chrome.

Testa SlotTracker idag

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here