Starta SHL-säsongen med en VIP-upplevelse hos Betsson

betsson kampanj

Betsson är ny stolt sponsor till SHL. Det firar dem med att ge alla hockeyfans en unik möjlighet att få komma riktigt nära sitt favoritlag. Anmäl dig och lägg ett valfritt spel för minst 100 kr på SHL och du kan vinna en matchupplevelse där du får träffa valfritt lag och se matchen från första parkett. Mat och signerad tröja ingår förstås också. Totalt finns 3 VIP-paket i lotteriet och alla spelare som deltar i kampanjen får dessutom ett riskfritt spel värt 100 kr på SHL.

Att delta i kampanjen är mycket enkelt, det enda du behöver göra är att anmäla dig till kampanjen och lägga ett spel för minst 100kr till valfritt odds på SHL. När du lagt ett spel hamnar du i utlottningen att vinna 1 av 3 VIP-paket som vi lottar ut. Du får dessutom ett riskfritt spel värt 100 kr att spela på SHL. Pengarna tillbaka om du inte vinner med ditt riskfria spel.

Detta ingår i VIP-paketet

  • 2 biljetter till valfri SHL-match.
  • Få följa med bakom kulisserna och träffa spelare och domare innan matchstart.
  • Lunch eller middag innan matchstart.
  • En signerad tröja.
  • Närvara vid presskonferens efter match.

Ifall du skapar ett nytt konto hos Betsson via oss på Spinsia så får du dessutom en fantastisk 100% bonus upp till 5000kr + 100 Free Spins när du gör din första insättning. En riktigt bra boost till spelkassan när du ska ta del av den här roliga kampanjen!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here