Tävla om 2,5 miljoner hos Leo Vegas

Kungliga världspremiären för Leo Vegas egna exlusiva Swipe And Roll betyder massiva kontantpriser som kommer att delas ut till massvis av vinnare. Leo Vegas har nu fyllt fem veckor med hela 2,5 miljoner kronor i kontanter och även gratissnurr på söndagarna.

Varje vecka samlar du på dig lotter när du spelar Retrospel på Leo Vegas och för varje 1000kr du omsätter på spelen så får du en lott till veckans dragning, upp till max 10 lotter per dag. Ifall du inte skulle vinna på dina lotter under veckans dragning så sparas dina lotter även tills nästa veckas dragning och det fortsätter tills du vinner eller kampanjen tar slut. Börjar du i tid så har du alltså fem stycken chanser på dig att vinna!

Såhär går du med i tävlingen

  • Registrera ett konto på Leo Vegas
  • Spela på någon av spelen i Retro-sektionen på Leo Vegas
  • För varje 1000kr du omsätter så får du en lott till dragningen(upp till 10 lotter per dag)
  • Varje vecka hålls en dragning, skulle du inte vinna så sparas dina lotter till nästa dragning. Detta fortsätter tills du vinner eller kampanjen tar slut.
  • Desto mer lotter du samlar på dig, desto högre vinstchanser.

Ifall du inte redan har ett konto på Leo Vegas så har du en massiv välkomstbonus att hämta med ett totalt värde av 50 000kr + 400 Free Spins utdelat på 4 bonusar. Så vad väntar du på? Skapa ett konto och börja spela redan idag!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here