Topp 5 Slots under 2017

Nu börjar det nya året närma sig och vi har sett massvis av nya och roliga Slots släppas under 2017. I den här listan kommer vi att gå igenom de 5 Slots som vi på Spinsia tycker har varit bäst och stått ut i mängden.

  1. Jurassic World (Microgaming)

Jurassic World är en uppföljare till den gamla slotten Jurassic Park och är baserad på de kända filmerna. I denna slotten får man följa med huvudkaraktärerna i filmen på fyra olika spännande bonusar och en Random Feature som kan ge dig en vinst på upp till hela 1000 gånger din insats. Den här slotten har oerhört snygg grafik, bra ljud och många olika bonusfunktioner och därför får den första platsen på våran lista.

2. Flame Busters (Thunderkick)

Flame Busters tar oss tillbaka i tiden med den underbara retrografiken och charmiga 8-bits musiken. I denna nostalgiska slot så får vi hjälpa brandmännen att släcka höghuset och hjälpa de inneboende. Den här slotten erbjuder en Random trigger samt en bonus med 5 olika nivåer med stor potential till storvinster ifall man når de högre nivåerna. Den unika känslan och grafiken gör att denna slot hamnar på nummer 2 på våran lista.

3. Danger! High Voltage (Big Time Gaming)

Vi alla har väl njutit av Bonanza under 2017 och sett alla de galna vinster som är möjliga på slotten? Nyligen har Big Time Gaming kommit ut med en ny titel som är ännu mer volatil och ger möjlighet att vinna ännu mer pengar, nämnligen Danger High Voltage. Den här slotten erbjuder två olika bonusfunktioner där båda har oerhört stor potential till att vinna massvis av pengar ifall man har tur. Är du ett fan av högvolatila slots så bör du definitivt kolla in Danger! High Voltage.

4. Bloodsuckers 2 (NetEnt)

Bloodsuckers har länge varit en av Netents populäraste slots och för ett tag sedan släppte de äntligen uppföljaren, nämnligen Bloodsuckers 2. Här ska du hjälpa den unga vampyren Amilia att hitta den gömda skatten som hennes förfadrar har lämnat bakom sig. Denna slotten erbjuder en bonusfunktion med flera olika nivåer samt Free Spins och massvis av storvinster. Den snygga grafiken och ljudeffekterna gör att denna slot får nummer 4 på våran lista.

5. Mayana (Quickspin)

Sist men inte minst så har vi denna trevliga slot från Quickspin som tar oss på ett äventyr djupt in i djungeln. Den här slotten går ut på att samla de olika färgglada djuren för att låsa upp hela spelbrädan och få ökade multipliers, för varje symbol du träffar på brädan får du ytterligare ett Re-spin samt vinst betalas ut efter varje snurr. Med Random funktionen kan du få en multiplier på upp till hela 20x din vinst vilket kan skapa massiva vinster om du har träffat många bra symboler.

Det var våran topp 5 lista för 2017. Det finns fortfarande lite tid kvar på året och förhoppningsvis ser vi ännu fler roliga och spännande slots under resterande 2017 och under 2018. Vem vet vilka roliga och spännande idéer på bonusar och slots vi får se under nästa år?

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here