Tysk kille vann jackpotten på Hall of Gods förra helgen

En Tysk kille var uttråkad förra helgen och bestämde sig för att slöspela lite slots. Hans favorit har alltid varit Book of Dead men han bestämde sig nu för att testa något nytt, han hade nyligen sett en YouTube video på någon som spelade Hall of Gods och bestämde sig för att testa den. Han startade Hall of Gods och började betta 10 SEK per spin och rätt var det va så satte han den mittersta jackpotten på hela 2,1 miljoner kronor.

“Jag hade sett ett klipp av någon annan spela Hall of Gods och ville ge den en chans. När jag träffade den mittersta jackpotten och vann pengarna så kunde jag inte tro att det var sant.” – The lyckliga vinnaren

Han har nu två drömmar han vill fullfölja; Han vill ha en ny bil och han vill även resa igenom Asien. Med det extra tillskottet i kassan från jackpotten så kan han definitivt ha råd med detta och även andra roliga saker. Ibland lönar det sig verkligen att välja jackpot slots!

Vill du också testa att träffa den där jackpotten du alltid drömt om? Testa Casumo. Med en prisvinnande design och över 1000 slots att välja mellan så är det inga konstigheter att Casumo är en av de populäraste casinon idag. Registrera dig via Spinsia och få en stor välkomstbonus på 200% upp till 500 SEK.

Läs vår Exklusiva Casumo Recension

Registrera dig på Casumo

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here