Vinn Lyxresa till Mexico hos PlayOjo

Nu börjar det bli kallt så hur skönt hade det inte varit att softa på Playa del Carmen i Mexiko i vinter? Byt kylan mot soliga stränder, klarblå himmel och riktigt god mat. Tävla med PlayOjo så har du chansen att vinna den här lyxiga resan!

Ni har säkert sett PlayOjo som reklam mycket på TV, och nu känner de även att de är dags att köra igång med en liten kampanj där massvis av fina priser ska delas ut som en resa till Mexiko, kontantpriser och massvis av gratissnurr. Kampanjen kör igång den 10 September och håller på ända till 11 November 2018. För att gå med i tävlingen behöver du bara gå till kampanjen och anmäla dig med ditt namn, E-Post och telefonnummer. Sedan är det bara att hoppas, vem vet.. du kanske sitter på en solig strand i Mexiko om bara en månad?

Priser

1:a pris – 7 Dagar i Mexiko. Två flygbiljetter, lyxhotell, fickpengar på 10 000kr och mat ingår.
2:a pris – 5000kr + 200 Free Spins
3:e pris – 2500kr + 100 Free Spins
4:e pris – 1000kr + 50 Free Spins
5:e pris – 150 Free Spins
6-10:e pris – 50 Free Spins

Aldrig provat PlayOjo?

Registrerar du dig på PlayOjo Casino idag så kan du dessutom hämta 90 Omsättningsfria Free Spins i deras välkomstbonus. Hos PlayOjo hatar de dolda villkor och omsättningskrav, därför är alla Free Spins helt fria från omsättning vilket innebär att du kan ta ut dina pengar eller göra vad du vill med dem direkt efter du spelat färdigt.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here