Vinn resa till Premier League med Betsson

Betsson banner

I samband med Betssons nya funktion “Bet Builder” så har de även kört igång en kampanj där du kan ta dig hela vägen till London där ett toppmöte i Premier League väntar. Bet Builder är en funktion där du bygger ditt eget lag på utvalda matcher, ungefär som Fantasy League.

Tävlingen går ut på att få så högt odds som möjligt när du använder Bet Builder funktionen och den spelare som har högst odds på sin kupong tar hem resan. Utöver resan finns det även priser som gratisspel, riskfria spel samt kontantpriser. Kampanjen är aktiv mellan 10 Augusti – 27 Augusti 23:59 så du har fortfarande ett par dagar på dig att gå med!

Hur går man med i tävlingen?

Det är mycket enkelt. Du börjar med att skapa ett konto hos Betsson och sedan loggar du in och anmäler dig till turneringen. När du väl anmält dig kan du börja använda Betsson’s egna Sport Bet Builder via din mobila enhet. Kampanjen går ut på att få så högt odds som möjligt på sitt skapade spel så det är det du ska sikta på, den med högst odds vinner resan till Premier League i London där man får uppleva Arsenal vs Liverpool på Emirates Stadium.

Ifall du skapar ett nytt konto hos Betsson via oss på Spinsia så får du dessutom en fantastisk 100% bonus upp till 5000kr + 100 Free Spins när du gör din första insättning. En riktigt bra boost till spelkassan när du ska ta del av den här roliga kampanjen!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here