Yggdrasil introducerar nu Bordsspel till sitt utbud!

yggdrasil logo

Yggdrasil har nyligen i ett pressmeddelande gått ut med att de under första kvartalet av 2018 kommer att släppa många olika högteknologiska bordsspel, detta kommer att inkludera Blackjack, Roulette, Casino Hold’em och många fler roliga spel. Först ut kommer Blackjack som kommer att användas av deras egna REDUX-teknologi.

För att konkurrera med de andra stora speltillverkarna som Evolution Gaming och Play’n GO så kommer Yggdrasil att inkludera sidosatsningar i sina bordsspel, dessutom kommer de köra med sin egna unika niché som kommer att förbättra den sociala aspekten där varje dealer kommer att ha sina egna unika förmågor.

Deras egna system som kallas för REDUX är en spelmotor som de utvecklat internt och som använder all den senaste teknologin för att kunna försäkra en klockren prestanda och blixtsnabba laddningstider.

”Vårt utbud av bordsspel, av vilket Blackjack är först ut, kommer att bryta ny mark i online-världen. Bordsspelskategorin har varit ganska stillastående de senaste åren. Men vår produkt, som kombinerar både socialt samspel och en spelupplevelse av hög kvalitet, är inte lik någon annan produkt som i nuläget finns på marknaden.” – Krzyszstof Opalka, CPO på Yggdrasil.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here