Ytterligare två MEGA Jackpottar delades ut förra veckan

På senaste tiden har massvis av jackpottar delats ut och förra veckan delades ytterligare två stycken MEGA stora jackpottar ut, 19 miljoner hos Leo Vegas och 33 miljoner hos Betfair.

Det började med att en Norsk spelare vann 19 miljoner kronor i Joker Millions hos Leo Vegas den 5e Februari. Han satt och spelade en ganska vanlig eftermiddag och helt plötsligt så trillade 1 917 485 Euro in på kontot när han fyllde skärmen med jokrar, att han var chockad var kanske inte så konstigt.

Bara ett par dagar senaste så vann en spelare 33 miljoner på spelet Pig Wizard hos Betfair, detta igenom att ta sig till den magiska kartbonusen i spelet och välja rätt symbol. När spelaren valde rätt symbol så hoppade 2 969 982 brittiska pund in på kontot!

Känner du att det är dags för dig att ta hem nästa jackpot? Vi har nyligen lagt upp massvis av sidor i menyn där du kan läsa mer om de populäraste jackpot slottarna just nu. Under Jackpot slots hittar du dessutom massvis av spännande bonusar att använda för att försöka träffa storvinsten!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here