Ny Slot: Buster Hammer Carnival (Chance Interactive)

Buster Hammer Carnival är en av de senaste slotreleaserna från en ny speltillverkare vid namn Chance Interactive. Den här slotten har 5 hjul med 5 rader och 3 125 vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Wild Striker samt Mighty Free Spins.

Symboler

Buster Hammer Carnival utspelar sig på ett nöjesfält och i bakgrunden ser man massvis med roliga karuseller och blinkande lampor. Till vänster av spelfältet ser man en man med en stor hammare och i den här slotten så är det äkta styrka som gäller. Slottens premiumsymboler består utav saker som man ofta hittar på ett nöjesfält, korv med bröd, åkbiljetter, måltavlor samt den starka mannen som är den symbol som betalar mest. När de kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. På hjul 2, 3 och 4 finns det en stor hammare som triggar igång Wild Striker funktionen och den agerar som Wild. För varje hammare så kommer den starka mannen att slå och då kan du få upp till fyra extra Wilds, det vill säga ett Wild Reel om du har tur. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen, den här används för att trigga igång Free Spins.

buster hammer slot

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
videoslots
100kr 0Hämta 100% Välkomstbonus
Ett Starkt Varumärke sedan 2011
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
35x 0xHämta BonusLäs Recension

Mighty Free Spins

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatter symboler så går du vidare till Mighty Free Spins funktionen, du blir då tilldelad 10 Free Spins och alla hjul expanderar till 8 positioner istället vilket ger dig hela 32 768 vägar att vinna. Den här bonusfunktionen har otrolig potential ifall man lyckas träffa många hammare då den kan expandera över 8 positioner istället för 5 per hjul som i basspelet. Den här funktionen går inte att återaktivera.

buster hammer bonus

Slutsats

Vi har faktist inte hört talas om Chance Interactive tidigare men vi måste säga att vi är väldigt imponerande över den här slotten, den bjuder på ett nytt och spännande koncept med innovativa funktioner och features som gör spelet jätteroligt att spela. Bonusen har dessutom otrolig potential för att betala ut stora summor ifall man har tur. Vi hoppas att vi får se mer av Chance Interactive i framtiden och vi rekommenderar starkt att testa Buster Hammer Carnival om ni inte gjort det ännu. Ni hittar den på bland annat Leo Vegas och Videoslots.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here