Katmandu Gold (ELK Studios) – Äventyr till Bergen, Upptäck Bortgömt Guld!

Följt med på ett riktigt spännande och nervkittlande äventyr till de stora Bergen som ligger väldigt långt bort från den närmsta civilisationen. I dessa berg finns det gamla rykten om att det ska gömma sig guld, men det är ingen som lyckats hitta det, tills nu. Katmandu Gold är en sprillans ny slot som nyligen släpptes från ELK Studios. Den här slotten har 6 hjul med 4 rader och alla vinstlinjer.

Inuti slotten hittar vi massvis med roliga funktioner med bland annat Multiplier Free Drops, Expanding Wins, Ice Climber Feature, Avalanche Feature samt Stora Symboler upp till hela 4×4!

Symboler

Trött och utmattad efter att ha sökt världen över efter det gömda guldet, så har Kane bestämt sig för att ta en paus. Vilken bättre plats finns det för detta än de höga Napalese Bergen? I äventyret dit blir han chockad när han får reda på att de antika ryktena va sanna, och guldet finns gömt i berget någonstans. I den här slotten får vi följa med på hans väg upp för berget igenom många svåra hinder för att hitta de gömda guldet.

På hjulen hittar vi symboler i form av karaktären Kane följt av tre olika djur i guldig ram. Dessa är slottens premiumsymboler, och de som betalar allra mest. Går vi sedan vidare till de lågbetalande symbolerna har vi Fyra symboler i form av eld, vatten, jord och luft samt fyra symboler i form av de klassiska A, K, Q och J. Till sist har vi de speciella symbolerna som slotten innehåller, nämligen Bonus symbolen som aktiverar Multiplier Free Drops samt Wild symbolen som hjälper till att bygga vinstlinjer.

katmandu-gold-slot

Katmandu Gold Features

Stora Symboler – Super, Mega och Epicsymboler i storlekarna 2×2, 3×3 och 4×4 kan falla ner när som helst på spelplanen vilket kan ge större vinster om man har tur med placeringarna. Denna funktion fungerar som en Random Trigger och fungerar både i bas- och bonusspel.

Avalanche Feature – Alla symboler som är del av en vinst exploderar och lämnar platser för nya symboler som faller ner. Ytterligare en rad läggs även till ovanifrån upp till maximalt 8 rader. Den här funktionen fortsätter tills inga nya vinnande kombinationer dyker upp.

Multiplier Free Drops – Tre eller fler bonussymboler aktiverar den här bonusfunktionen. Beroende på hur många du träffade så kan du få 10 Free Drops av 3 Scatters, upp till hela 25 Drops av 6 Scatters. I dina Free Drops så ökar varje bonussymbol din multiplier som tillämpas efter varje bonusvinst. Du har även Expanding Win symboler som expanderar i pilarnas riktning.

Ice Climber – Två eller fler Ice Climber-symboler triggar igång den här funtionen. Funktionen kommer då att ersätta alla symboler ovanför. Skulle Ice Climber aktiveras på rad 8 så kommer ändå en 9:e rad att läggas till.

katmandu-gold-bonus

Slutsats

Elk Studios är en speltillverkare som varit med ett ganska bra tag, och som generellt alltid lyckas producera riktigt bra slots rakt igenom. Den här gången är det dags för ett nytt och spännande äventyr där vi får följa med huvudkaraktären Kane på jakt efter de gömda guldet som finns uppe i bergen. Vägen dit är inte alls lätt, utan det kommer bli en riktigt svår och kall väg. Slotten innehåller däremot massvis med roliga och spännande funktioner som kommer att hjälpa dig på vägen. Inuti slotten kan du plocka hem vinster på flera tusentals gånger insatsen med lite tur. Katmandu Gold har idag redan släppts, och går att spela på bland annat Casumo och Videoslots.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here