Visitors (ELK Studios) – Akta dig för Utomjordingarna!

Visitors är en ny och galen slot som nyligen släppts av giganterna ELK Studios. Den här slotten kommer att ha 5 hjul med 5 rader och hela 3 125 olika sätt att vinna på. I slotten hittar vi massvis med funky funktioner som Expanderande Symboler, Multiplier Re-Spins, Sticky Wilds samt Free Spins med Multipliers upp till x4096!

Symboler

I en hemlig liten stad, så har det blivit en massiv invasion av utomjordingar, och populationen vänds upp och ner. Dessa utomjordingar är kanske inte de elakaste av deras sort, men de blir enkelt uttråkade och börjar terrorisera invånarna med dåliga skämt. Detta kan vara saker som bortförda kossor, sätta hus på eld eller andra småhyss. Stadens invånare börjar tröttna, men hur gör man egentligen för att få bort utomjordingar?

Spelplanen består av massvis med symboler i form av olika hus och byggnader i olika färger och former. Dessa är slottens premiumsymboler, och de symboler som kommer att ge högst utbetalningar. Sedan har vi de lågbetalande symbolerna i form av A, K, Q, J och 10 i någon galen utomjordisk font. Slotten har även två speciella symboler, Wild symbolen som ersätter alla andra symboler samt Scatter symbolen som aktiverar Free Spins.

visitors-slot

Visitors Features

Bonus Game – 3 Bonus symboler någonstans på spelplanen i basspelet ger dig Free Spins, eller Bonus game som det också kallas. Detta bonusspel spelas på 25 mini hjul, med silver och guldiga rymdsymboler. Lyckas du träffa silversymboler så får du extra snurr, och en Multiplier på den platsen. Lyckas du träffa fler silversymboler på samma plats kommer denna Multiplier att dubbleras. Dessa multipliers kan även expandera vertikalt. Lyckas du träffa guldiga rymdsymboler, någonstans på planen, så kommer alla multipliers direkt att dubbleras. Totalt kan du få upp till x4096 Multiplier!

Visitors Re-Spin – 2 Re-Spin symboler landar på hjul 1 och 5, vilket aktiverar den här omsnurr funktionen. Du kommer då bli belönad med antingen Big o Beam, Abduction, eller Alien Attack Feature. Du kan läsa om alla dessa funktioner nedanför.

Big o Beam – En betalande symbol som expanderar upp till 3×3 och stannar under omsnurr.

Abduction – En win Multiplier på upp till x15 är utbetalad på alla vinster du lyckas samla på dig under ditt omsnurr.

Alien Attack – Wild symboler läggs slumpmässigt till på planen och stannar som Sticky under ditt omsnurr.

visitors_iphone_compete_small

Slutsats

ELK Studios bjuder oss på en fantastiskt spännande, och smått kuslig slot som passar perfekt att vänta in Halloween med. I den här slotten får vi följa med till en liten stad som ligger någonstans långt borta. Den här staden har plötsligt börjat få problem med utomjordingar som gillar att spela elaka spratt på invånarna. Det är vårt jobb att försöka stoppa dem, och kanske plocka hem lite fina vinster på vägen.

Visitors har flera olika roliga funktioner, och har även riktigt fin potential att betala ut stora vinster om man har tur. I bonusläget kan man få Multipliers på upp till hela 4096 gånger, vilket kan bli helt galet. Visitors har idag redan släppts, och går att spela på bland annat Rizk Casino och Casumo.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here