Spinsia Favorit: Durga (Endorphina)

Durga är en äldre slot från speltillverkaren Endorphina. Den här slotten har 5 hjul med 4 rader och 40 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi Expanding Wilds med Multiplier samt en Bonus Feature med Free Spins.

Symboler

Durga har ett Hinduiskt tema av gudinnan Durga, som betyder odödlig. Premiumsymbolerna följer slottens tema och består utav historiska saker man förknippar med Hinduism. Vi har en klocka, en ring och någon slags snäcka. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A,K,Q,J, 10 och 9. Slotten har en Wild symbol i form utav ett lejon, den här symbolen expanderar över hjulet och ger dig även en multiplier på alla involverade vinster på x2 eller x3. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav ett troll, den används för att aktivera bonusspelet.

durga

Durga Free Spins Feature

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatter symboler någonstans på skärmen under basspelet så går du vidare till Free Spins Feature. Väl inne i funktionen så får du välja hur många snurr du vill ha:

28 Free Spins med 1x Multiplier
16 Free Spins med 2x Multiplier
11 Free Spins med 3x Multiplier
7 Free Spins med 5x Multiplier 

Här får du alltså själv välja vilken volatilitet du vill ha på din bonus, desto lägre snurr du väljer desto större multiplier får du med chansen till större vinster. Under bonusläget så expanderar alla Wild symboler till intilliggande hjul samt har en multiplier vilket kan hjälpa dig att ta hem storvinsterna. Wild symbolerna finns endast på hjul 2, 3 och 4 under bonusläget.

Slutsats

Endorphina är fortfarande en ganska okänd speltillverkare, men de har gjort ett par riktigt bra slots som Twerk samt den här som håller väldigt hög kvalitet och är väldigt roliga att spela. Durga är vår personliga favorit här på Spinsia då den har ett roligt tema och otrolig potential i bonusspelet för riktigt stora vinster. Du hittar idag Durga på de flesta casinon som erbjuder Endorphina Gaming, två som vi rekommenderar extra mycket är

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here