Ny Slot: Durga (Endorphina)

ny slot durga

Durga är en ny slot från Endorphina. Den här slotten har 5 hjul med 4 rader och 40 olika vinstlinjer. I den här slotten hittar du Expanding Wilds med Multiplier samt en Bonus Feature med Free Spins.

Symboler

Premiumsymbolerna följer slottens tema och består utav historiska saker man förknippar med Antika Asien. Vi har en klocka, en ring och någon slags snäcka. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska A,K,Q,J, 10 och 9. Slotten har en Wild symbol i form utav ett lejon, den här symbolen expanderar över hjulet och ger dig även en multiplier på alla involverade vinster på x2 eller x3. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav ett slags monster, träffar du minst tre stycken Scatter i basspelet så går du vidare till Free Spins Feature.

durga online slot

Durga Free Spins Feature

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatter symboler någonstans på skärmen under basspelet så går du vidare till Free Spins Feature. Väl inne i funktionen så får du välja hur många snurr du vill ha:

28 Free Spins med 1x Multiplier
16 Free Spins med 2x Multiplier
11 Free Spins med 3x Multiplier
7 Free Spins med 5x Multiplier 

Här får du alltså själv välja vilken volatilitet du vill ha på din bonus, desto lägre snurr du väljer desto större multiplier får du med chansen till större vinster. Under bonusläget så expanderar alla Wild symboler till intilliggande hjul samt har en multiplier vilket kan hjälpa dig att ta hem storvinsterna. Wild symbolerna finns endast på hjul 2, 3 och 4 under bonusläget.

durga feature

Slutsats

Även i slutet av December så ligger Endorphina i och levererar en ny slot maskin som ser ut att vara i toppkvalité. Så packa dina väskor och förbered dig på att ta en tur ut till Antika asien med den här nya spännande slotten från Endorphina. Durga är en mediumvolatil slot med en RTP på 96%. Den här slotten har inte släppts ännu men du kan förvänta dig att se den först på SlotsMillion och Videoslots.  Under Bäst Casino Bonus hittar du även nätets bästa bonusar just nu som du kan använda för att spela Durga!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here