Heroes Hunt (Fantasma Games) – Besegra draken & Få Fina Belöningar!

Heroes Hunt tar med oss på ett fantastiskt uppdrag i hopp om att försöka besegra den stora draken, och stora belöningar väntar för den som lyckas. Den här slotten använder sig av Megaways funktionen, vilket innebär att vinstlinjerna varierar stort för varje snurr upp till hela 46 656 vinstvägar. I Heroes Hunt hittar vi tre stycken olika spelbara klasser med unika funktioner och features, samt ett fantastiskt Bonus spel med otrolig potential för vinster.

Symboler

Vi har precis fått reda på att draken i Dreadmaw Mountain har vaknat efter 60 år av djup sömn, och det är nu vårat uppdrag att ta oss dit och försöka besegra den. Kungen Sasha den sextonde har satt ut en riktigt stor och fin belöning för den som lyckas. I Heroes Hunt har vi som tidigare nämnt, tre olika spelklasser med deras egna unika features. Du börjar med en av dem, och kan sedan låsa upp de andra två igenom progress i slotten.

Spelet utspelar sig inne i Dreadmaw Mountain, och i bakgrunden är det en mörk grotta så långt ögat kan nå. På hjulen hittar vi de olika karaktärerna, kungakronor och vapen som agerar som slottens premiumsymboler. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi mineraler i olika former och färger. Till sist så har vi Scatter symbolen i form av en nyckel, den används för att aktivera bonusspelet.

Heroes-hunt-megaways

#CASINOSTARTBONUSSUMMERING & SNABBFAKTAOMSÄTTNINGHÄMTA/LÄS MER
betsson
100kr 0Få 100% Extra upp till 100kr
Svensk Klassiker Sedan 1961
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
1x0xHämta BonusLäs Recension

Heroes Hunt Class Features

Wizard – Väljer du att spela som Wizard får du ta del av Arcane Magic, och du kommer spontant att kasta bollar på spelplanen som förstör 2×2 samt 3×3 hål på hjulen. En välplacerad explosion kan betala riktigt fina vinster!

Warrior – Den här klassen svingar sitt svärd på hjulen och kastar ut Expanding Wilds, vilket täcker hela hjulet. Dessa Wilds innehåller även en Random Win Multiplier från x1-x6.

Archer – Din båge skjuter massvis med pilar, vilket kan träffa mellan 3-20 non-winning symbols, och ersätter dem med nya symboler för nya vinstchanser. Nya Feature symbols som Scatter kan även dyka upp på hjulen vilket kan aktivera slottens Bonusspel.

Heroes Hunt Dragon Free Spins

När du lyckats låsa upp alla tre spelbara klasser så kommer nycklar att börja dyka upp på hjulen. Dessa nycklar vill du lyckas träffa tre stycken av på ett och samma snurr, för att låsa upp porten till Dragon Free Spins. Du börjar då med 10 Free Spins, och under dina snurr kommer Dragon Symbols att börja dyka upp på hjulen vilket både agerar som en högbetalande symbol, men även en Retrigger Symbol vilket kan ge dig extra snurr.

Slutsats

Fantasma Games är tillbaka med ännu en fantastisk nyhet. Den här speltillverkaren försöker verkligen sticka ut, och skapa innovativa och nytänkande spel, vilket vi verkligen uppskattar. I Heroes Hunt får vi följa med tre modiga hjältar på deras uppdrag att försöka besegra den stora draken i Dreadmaw Mountains. Slotten har tre spelbara klasser med unika funktioner, och ett bonusspel med riktigt bra potential för vinster. Heroes Hunt har en RTP på 96.65% och planeras att släppas den 7 April 2020. Ni hittar den först på bland annat Unibet och Betsson.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here