Ny Slot: King of Macedonia (IGT)

Vi har inte recenserat så många slots från IGT här på Spinsia men det ska det bli ändring på, nu har IGT nämligen släppt en härlig slot baserad på en av de kändaste historiska figurerna, Alexander the Great of Macedonia.

ny slot king of macedonia

King of Macedonia är en ny slot från IGT. Den här slotten har 5 hjul med 5 rader och 40 vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Free Spins och Random Multiplier

Symboler

Alla symboler i den här slotten relaterar till temat om Alexander den Store. Premiumsymbolerna består utav Drottning Olympia och hästen Bucephalus som de bästa symbolerna. De lågbetalande symbolerna består utav en hjälm, en harpa, keramiska krukor samt en skrift. Alexander den Store är Wild symbolen och ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen, den här symbolen är gigantisk och täcker två stycken hjul. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav den guldiga skölden och denna symbolen finns endast på första hjulet. Träffar du Scatter utan en Wild symbol så får du en Random Multiplier upp till 10x, skulle du däremot träffa Scatter och Wild på första hjulet så går du vidare till Free Spins funktionen.

King of Macedonia Free Spins Feature

Lyckas du träffa Scatter och en Wild symbol på första hjulet i basspelet så går du vidare till Free Spins funktionen där du får 8 Free Spins. I dina Free Spins så är Wild symbolen låst på plats och kommer hjälpa dig att bygga vinster under dina snurr. Den här slotten har stor potential och det är möjligt att vinna stort ifall man har tur.

Slutsats

IGT är en slot som vi inte skrivit så mycket om men som faktist har ett par riktigt fina slots i sitt utbud och den här slotten är definitivt inget undantag. King of Macedonia är en sprillans ny mediumvolatil slot med en RTP på 96.1% som erbjuder vinster upp till hela 312x per snurr. Den här slotten har redan släppts på ett par sidor som har IGT, till exempel Casumo. Under Casino Bonus 200% hittar du dessutom de absolut största och bästa bonusarna på nätet.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here