King of Macedonia (IGT) – Slot baserad på Alexander den Store!

Vi har inte recenserat så många slots från IGT här på Spinsia, trots det så har IGT gjort ett par riktigt bra slots, och för ett tag sedan släppte dem en härlig slot baserad på en av de kändaste historiska figurerna, Alexander the Great of Macedonia. Den här slotten har 5 hjul med 5 rader och 40 vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Free Spins samt Random Multipliers!

Symboler

Alla symboler i den här slotten relaterar till temat om Alexander den Store. Premiumsymbolerna består utav Drottning Olympia och hästen Bucephalus som de bästa symbolerna. De lågbetalande symbolerna består utav en hjälm, en harpa, keramiska krukor samt en skrift. Alexander den Store är Wild symbolen och ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen, den här symbolen är gigantisk och täcker två stycken hjul. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav den guldiga skölden och denna symbolen finns endast på första hjulet. Träffar du Scatter utan en Wild symbol så får du en Random Multiplier upp till 10x, skulle du däremot träffa Scatter och Wild på första hjulet så går du vidare till Free Spins funktionen.

king-of-macedonia

King of Macedonia Free Spins Feature

Lyckas du träffa Scatter och en Wild symbol på första hjulet i basspelet så går du vidare till Free Spins funktionen där du får 8 Free Spins. I dina Free Spins så är Wild symbolen låst på plats och kommer hjälpa dig att bygga vinster under dina snurr. Den här slotten har stor potential och det är möjligt att vinna stort ifall man har tur. Funktionen går inte att återaktivera.

king-of-macedonia-bonus

Slutsats

IGT är som tidigare nämnt en speltillverkare som vi inte skrivit så mycket om här på Spinsia, men som faktist har ett par riktigt fina slots i sitt utbud och den här slotten är definitivt inget undantag. King of Macedonia är relativt gammal, men rolig och mediumvolatil slot med en RTP på 96.1% som erbjuder vinster upp till hela 312x per snurr. Den här slotten har redan släppts på ett par sidor som har IGT, till exempel Casumo och Leo Vegas.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here