Ny Slot: The Nutcracker (iSoftBet)

The Nutcracker är en ny och härligt jul-inspirerad slot från speltillverkaren iSoftBet. Den här slotten har 5 hjul med 3 rader och 20 vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Presentbonus & Free Spins.

Symboler

The Nutcracker hjälper dig komma in i en sagolik julstämning i denna festliga slot. The Nutcracker utspelar sig på ett stort torg och i bakgrunden ser man hur julbelysningen på husen lyser upp den mörka kvällen samtidigt som snön faller sakta mot backen. På hjulen hittar vi presenter och leksaker som ska delas ut till barnen vid julafton. På hjulen möts vi av symboler som en nallebjörn, ett leksakståg samt en ung flicka. När det kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10. Nutcracker själv agerar som Wild symbol och lyckas du träffa den i mitten på tredje hjulet så expanderar den till ett Wild Reel med en x2 Multiplier. Sist men inte minst så har vi den magiska fén som är slottens Scatter, lyckas du träffa tre stycken av denna går du vidare till bonusfunktionen.

the-nutcracker-slot

Fairy Free Spins

Lyckas du träffa minst tre stycken Scatter symboler i form utav en fé så blir du belönad med slottens bonusfunktion, Fairy Free Spins. Antalet gratissnurr du kan få är antingen 10, 20 eller 30. Under dina gratissnurr så får du ytterligare snurr igenom att landa fler Scatter symboler. Lyckas du landa Nutcracker på hjul 3 under Fairy Free Spins så ökas multiplikatorn med 1 – till maximalt x10.

Slutsats

The Nutcracker är ännu en mysig julinspirerad slot som nyligen släpptes. Slotten utspelar sig på ett torg under kvällen och snön faller sakta mot backen. Runt går alla främlingar som är fullt uppe i sitt julhandlande, nu förbereder sig de flesta för Julafton. Den här slotten är ganska så basic i utseendet men har schyssta animationer och fin grafik. Slotten har även ett har intressanta funktioner och features med helt okej potential till fina vinster. The Nutcracker har redan släppts och går att spela på bland annat Leo Vegas och SlotsMillion.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here