25 Kronor blir 25 Miljoner Kronor – Familj tar hem Eurojackpotten!

För bara ett par veckor sedan bestämde sig en liten familj från Botkyrka att spela på Eurojackpot, vilket skulle visa sig bli det bästa valet de gjort i hela sina liv. Deras rad på 7 nummer visade sig bli en utbetalning på hela 25 644 008 kronor. Familjen satt hemma och njöt av lite fredagsmys när de plötsligt fick ett samtal från Svenska Spels vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe, Och chocken var total.

Dagen var den 30 Augusti, och kvinnan i familjen hade precis som vanligt handlat lite inför helgen och lämnat in en Eurojackpot innan hon åkt hem inför fredagsmyset. De hade inte hunnit rätta sin rad innan Svenska Spel ringde, och blev därför otroligt chockerade när samtalet kom.

“Jag tror inte att det är sant! Hur vet jag att det inte är någon som lurar mig? Jag har aldrig vunnit något större tidigare i mitt liv.”

De vinnande talen som spelades var 10 – 18 – 32 – 35 – 46 med stjärnnummer 3 – 10. Tyvärr missade dem den massiva vinsten på 900 miljoner men 25 miljoner fick duga, skämtade dem i bakgrunden.

Vinsten kommer småbarnsfamiljen att lägga på att betala av skulder och sen semester. Chocken för paret var påtagligt och det spontana svaret rättades sedan till efter lite mer information från vinnarkommunikatören Martin.

“Vid vinster på den här enorma nivån erbjuder vi alltid våra vinnare ekonomisk och juridisk rådgivning i samband med utbetalning. Det är ett uppskattat inslag som gör att vi inte lämnar våra högvinnare i ett vakuum efter en storvinst. Vi ser det som en förlängd del av spelansvaret att ge vinnarna förutsättningar för att hantera sina nyvunna miljoner på ett klokt sätt.”

Vill du testa din lycka på Lotterier eller Jackpot slottar? Här på Spinsia har vi en helt egen fantastisk sektion för just Jackpot Slots och hur de fungerar. Att spela Lotterier och Jackpottar är idag populärare än någonsin, vilket har resulterat i massvis med rekordvinster på senaste. Vi gratulerar den vinnande familjen, och hoppas på all lycka i framtiden med deras nyvunna pengar.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here