Linda glömde bort sin vinstlott – Visade sig innehålla STORVINST!

Det här har säkert hända de flesta någon gång – man glömmer bort en vinstlott som man kommer ihåg att skrapa ett par dagar senare. Det var precis det som hände för Linda Gåård från Västergötland. Det här var en trisslott som skulle visa sig innehålla en livsförändrande summa.

Linda hade precis slutat sitt nattskift och var på väg för att hämta ut ett paket. Hon kom fram lite tidigt, och affären var ännu inte öppen. Hon funderade lite på vad hon skulle göra för att fördriva tiden, när hon plötsligt kom på att hon hade en gammal trisslott hon glömt skrapa i en hel månad. Med trötta ögon lyckades hon skrapa fram tre klöversymboler som skulle visa sig förändra hennes liv.

Linda hade ingen aning om vad som väntade

Tre klöversymboler innebär att man får komma in till TV4:s studio för att skrapa en trisslott i direktsändning. Som minst från dessa lotter kan man vinna 1,2 miljoner kronor utdelat på 10 000 kronor/månaden i 10 år. Lyckas man vinna den största vinsten så blir utbetalningen 100 000 kronor/månaden, så det är inte svårt att förstå vilken extas Linda måste varit i på vägen till studion.

Väl inne i TV-Studion lördagen den 26 oktober fick Linda själv välja sin lott från den stora korgen. Den slutgiltiga vinsten blev 1,2 miljoner kronor. Värden frågade Linda vad hon och hennes sambo tänkte göra med sina nyvunna pengar och de fick svaret:

“Jag vet inte riktigt hur vi ska använda vinstpengarna. Men någon form av investering blir det i alla fall.”

Det här är bara en av alla nya vinnare vi haft här i Sverige under 2019 och 2020. Att spela på lotterier och jackpottar blir allt populärare. Många vill testa turen, och det är alltid spännande även om man inte alltid vinner något. Kika in på Jackpot Slots här på Spinsia för att läsa mer de populäraste jackpottarna på nätet just nu.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here