Ny storvinst i det populära jackpot spelet Mega Moolah!

Jackpotslottarna går just nu i full hastighet, alla vill testa turen och se om de äntligen är deras tur att vinna storvinsten. Jackpot slots har blivit otroligt populärt på senaste vilket har resulterat i att potterna ofta ligger på flera hundra miljoner. För bara några veckor sedan så var det dags igen, denna gången i spelet Mega Moolah från Microgaming. Vinnaren gick in och spelade i drygt 30 minuter innan han lyckades träffade mega jackpotten på hela 13 328 028 euro vilket motsvarar ungefär 140 miljoner kronor.

Detta är den andra storvinsten under 2019 på Mega Moolah, förra gången den betalades ut var i januari då en lycklig vinnare lyckades ta hem över 200 miljoner kronor. Detta var den största vinsten någonsin på Mega Moolah sedan slotten släpptes 2006. Tack vare alla som snurrar på slotten hela tiden så byggs jackpottarna upp till gigantiska summor på nolltid, det finns alltid en stor vinst att jaga. Just nu medans denna artikel skrivs, så är Mega Moolah redan uppe i 38,5 miljoner kronor igen.

Man vet aldrig när jackpotten ska smälla nästa gång och det är det som gör det så otroligt spännande. Kika in på Jackpot slots här på Spinsia för att läsa mer om de populäraste jackpottarna just nu. Vem vet, kanske är turen framme för dig denna gången?

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here