Så stora är Jackpottarna just nu – Vinn Drömvinsten Idag!

Det har varit mycket storvinster från jackpottar på senaste, och mer kommer det bli inom kort. Just nu är många av de stora populära Jackpot slots uppe i väldigt höga summor vilket innebär att det är stor chans att de kommer betalas ut vilken dag som helst nu. De största jackpottarna just nu är de följande:

mega-moolah

Mega Moolah: 47 484 659 kronor

I Mega Moolah får du följa med ut i vildmarken och savannen med alla exotiska djur som Lejon, elefanter, giraffer och så vidare. Här kan du bli vidareskickad till bonusfunktionen närsomhelst som en random trigger. Väl inne i bonusfunktionen så hittar du ett hjul med fyra stycken olika jackpottar – Mini, Minor, Major och MEGA. Snurra hjulet och håll tummarna att du landar på storvinsten!

hall of gods logo

Hall of Gods: 45 138 141 kronor

I NetEnt’s Hall of Gods gäller det att samla på sig minst tre stycken Bonussymboler för att aktivera bonusläget. Väl inne i bonusen så ska du sedan klicka sönder sköldar och bakom sig kan det gömma sig fyra stycken olika jackpotvinster samt fina kontantvinster. Samla ihop tre stycken av samma symbol för att vinna ditt pris, vilket förhoppningsvis är någon av jackpottarna.

Mega Fortune Dreams: 17 423 990 kronor

Mega Fortune Dreams har ett tema av lyxighet och glamourlivet vilket vinnaren av den stora jackpotten säkert kommer få uppleva när den tagit hem MEGA jackpotten. På Mega Fortune Dreams gäller det att samla på sig bonussymboler. Väl inne i bonusläget ska du sedan försöka ta dig in till mitten av hjulet där MEGA jackpotten ligger. På de yttre hjulen hittar du dessutom mindre jackpottar som blir bättre desto längre in du lyckas ta dig.

 

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here