Svenskt Par Vinner 560 Miljoner i Eurojackpot

I fredags lyckades Sverige slå rekordet för en ny rekordvinst, någonsin. Ett Svenskt par lyckades ta hem hela 561 942 260 kronor från Eurojackpot. Det här är första gången som någon i Sverige har lyckats vinna över en halv miljard på spel. Vinnarna är ett äldre par från Örebro.

Svenska Spel försökte få tag på paret i flera dagar efter storvinsten, men det var inte förräns den kommande måndagen som de fick något svar tillbaka. Paret blev självklart chockade och trodde inte det kunde vara sant. Det tog dem ett par timmar att smälta det hela, vilket är väldigt förståeligt. Vinnarna hade precis kommit hem från en liten semester och visste därför inte om att de hade vunnit. Paret hade spelat på Eurojackpot i cirka ett år. De brukar spela två olika lotter som de köper online. De siffror de väljer är baserade på olika födelsedagar på släkt samt deras egna turnummer. Och denna gången hade de verkligen tur.
Den rätta raden var: 1 – 2 – 11 – 19 – 47 – 2 – 7.

Eurojackpot är Europas motsvarighet till Euromillions. EuroJackpot spelas i totalt 18 olika länder i Europa. Lotteriet lanserades först i 2012 men det var inte förräns 2013 som Svenska Spel började erbjuda det till Svenska folket. Denna vinst på 561 Miljoner är den största som någonsin vunnits i Svensk historia och den mer än dubblar den förra rekordvinsten som var på 258 Miljoner.

Spela jackpot blir allt populärare

Fler och fler människor testar sin tur varje dag. Jackpottarna blir allt större och större på slottarna för varje vinst. Medans den här artikeln skrivs så finns det flera hundratals miljoner att vinna på någon av de populära slottarna. Gå in och läs mer om Jackpot Slots nu och hoppa sedan in på ett casino som erbjuder den slotten du är sugen på. Vi kan varmt rekommendera både Leo Vegas och LegolasBet, båda har dessutom ett riktigt stort och fint utbud av spel.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here