Tysk spelare tog hem Hall of Gods Jackpoten Hos Casumo!

hall of godsEn Tysk kille var uttråkad förra helgen och bestämde sig för att slöspela lite slots på Casumo samtidigt som han kollade på TV. Hans favorit har alltid varit Book of Dead men han bestämde sig nu för att testa något nytt, han hade nyligen sett en YouTube video på någon som spelade Hall of Gods och bestämde sig för att testa den. Han startade Hall of Gods och började betta 10 SEK per spin, han vann sig rätt snabbt in i bonusen och rätt var det va så krossade han fram den sista Mega jackpot symbolen som gav honom hela 22 miljoner kronor.

“Jag hade sett ett klipp av någon annan spela Hall of Gods och ville ge den en chans. När jag träffade den mittersta jackpotten och vann pengarna så kunde jag inte tro att det var sant.”

Casumo gav honom ett par dagar att smälta vinsten innan de kontaktade vinnaren för o fråga vad han hade tänkt göra med sin vinst. Och han har nu två drömmar han vill fullfölja; Han vill ha en ny bil och han vill även resa igenom Asien. Med det extra tillskottet i kassan från jackpotten så kan han definitivt ha råd med detta och även andra roliga saker. Ibland lönar det sig verkligen att välja jackpot slots!

Vill du också testa att träffa den där jackpotten du alltid drömt om? kika in på Jackpot Slots. Där hittar du information om alla de största jackpot spelen just nu samt exlusiva bonuserbjudanden som gör att du får lite mer pengar i kassan att spela för!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here