Sugen på Storvinster? Här är de 3 Hetaste Jackpottarna just nu!

Är du sugen på att spela jackpot slottar men osäker på vilken du ska spela? Inga problem då har du hittat helt rätt. Just nu är många av de stora populära Jackpot slots uppe i väldigt höga summor vilket innebär att det är stor chans att de kommer betalas ut vilken dag som helst nu. De största jackpottarna just nu är de följande:

Mega Moolah: Absolootly Mad: 57 755 154 kronor

Mega Moolah är en gammal klassiker och har faktist en av de populäraste jackpot slottarna i många år nu. Slotten är skapad av Microgaming och kommer i flera olika versioner. Oavsett vilken Mega Moolah version du väljer att spela så är den stora jackpotten samma, detta då alla spelen använder sig av samma progressiva jackpott-system.

Mega Moolah Absolootly mad är den senaste slotten i den här spelserien, där vi får ett tema av Alice i underlandet. För att vinna jackpotten behöver du bara spela i basspelet, så kan du bli vidareskickad till bonushjulet närsomhelst.

 

Hall of Gods: 42 793 886 kronor

Hall of Gods är ännu en gammal klassiker från giganterna NetEnt. Den här gången får vi följa med tillbaka i tiden, då slotten handlar om Nordisk Mytologi och dess gudar. I Hall of Gods får vi träffa på bland annat Odin, Thor och Freya. Slotten innehåller ett par roliga funktioner som Free Spins, men det är just Bonusfunktionen man är ute efter. Där kan man nämligen krossa sköldar för att hitta de gigantiska jackpottarna!

 

Mega Fortune: 41 112 800 kronor

Mega Fortune har ett tema av lyxighet och glamourlivet vilket vinnaren av den stora jackpotten säkert kommer få uppleva när den tagit hem MEGA jackpotten. På Mega Fortune gäller det att samla på sig bonussymboler. Väl inne i bonusläget ska du sedan försöka ta dig in till mitten av hjulet där MEGA jackpotten ligger. På de yttre hjulen hittar du dessutom mindre jackpottar som blir bättre desto längre in du lyckas ta dig.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here