Hetaste jackpottarna just nu – Hämta hem en idag!

Är du sugen på att spela jackpot slottar men osäker på vilken du ska spela? Inga problem då har du hittat helt rätt. Just nu är många av de stora populära Jackpot slots uppe i väldigt höga summor vilket innebär att det är stor chans att de kommer betalas ut vilken dag som helst nu. De största jackpottarna just nu är de följande:

Mega Moolah: 44 620 356 kronor

Mega Moolah är en gammal klassiker och har faktist en av de populäraste jackpot slottarna i många år nu. Slotten är skapad av Microgaming och kommer i flera olika versioner. Oavsett vilken Mega Moolah version du väljer att spela så är den stora jackpotten samma, detta då alla spelen använder sig av samma progressiva jackpott-system. För att vinna jackpotten behöver du bara spela i basspelet, så kan du bli vidareskickad till bonushjulet närsomhelst.

Mega Fortune: 33 416 611 kronor

Mega Fortune har ett tema av lyxighet och glamourlivet vilket vinnaren av den stora jackpotten säkert kommer få uppleva när den tagit hem MEGA jackpotten. På Mega Fortune gäller det att samla på sig bonussymboler. Väl inne i bonusläget ska du sedan försöka ta dig in till mitten av hjulet där MEGA jackpotten ligger. På de yttre hjulen hittar du dessutom mindre jackpottar som blir bättre desto längre in du lyckas ta dig.

major-millions

Major Millions: 15 793 886 kronor

Major Millions är en rätt gammal men ändå riktigt rolig slot. När den släpptes under början av 2000-talet var den väldigt fräsch och modern, men spelar man den idag så märks det att det är rätt uråldrad grafik. Kan man se förbi grafiken, så väntar dock en stor och fantastisk jackpot som väntar på att betalas ut. Slotten är skapad av Microgaming.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here