Gold of Persia (Merkur) – Ett Äventyr till Persien!

Persien, eller numera kallat Iran, är ett land i Asien. I den här slotten får vi ta ett historiskt besök tillbaka till det fantastiska Persien och deras kultur. Gold of Persia har en vanlig uppsättning med 5 hjul, 3 rader och 5 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi flera roliga funktioner som Wilds & Free Spins.

Symboler

Gold of Persia tar med oss på ett äventyr tillbaka till Persien. På hjulen hittar vi föremål som ofta förknippas med deras kultur. Vi har trummor och skor, armband samt den magiska lampan och den vackra diamanten som är de två bästa symbolerna av dem alla. När vi kommer till de lågbetalande symbolerna har vi de klassiska A, K, Q, J och 10.

Gold of Persia har två speciella symboler att hålla utkik efter. Wild symbolen ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Och till sist så har vi Scatter symbolen, den aktiverar slottens Free Spins-funktion.

Gold of Persia Free Spins

Den här funktionen aktiveras igenom att träffa tre eller fler Scatter symboler i form av en vacker persisk kvinna. Du blir då belönad enligt följande:

3 Scatters – 15 Free Spins
4 Scatters – 20 Free Spins
5 Scatters – 25 Free Spins

Under dina gratissnurr kommer alla dina vinster att multipliceras med 3. Du kan även återaktivera den här funktionen genom att träffa ytterligare tre Scatters. Skulle du lyckas träffa hela 5 Scatters i bonusspelet, kan du plocka hem vinster så stora som 5 000 mynt!

Slutsats

Gold of Persia är en gammal klassiker från Merkur som funnits med i väldigt många år nu. I den här slotten får vi följa med på en historisk kulturresa tillbaka till Persien, som numera heter Iran. Slotten är väldigt högvolatil med en otrolig potential för storvinster i bonusspelet.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here