Gammal Klassiker: Knight’s Life (Merkur) – Följ med Riddaren ut i Strid!

Knight’s Life är en gammal klassisk slot från Merkur Gaming. Den här slotten använder en klassisk uppsättning med 5 hjul, 3 rader och 5 vinstlinjer. I Knight’s Life hittar vi flera roliga funktioner som Wilds samt Free Spins med chansen att återaktivera massa gånger för riktigt fina vinster!

Symboler

I Knight’s Life får vi följa med de modiga riddarna ut i krig. Dem olika premiumsymbolerna består utav olika krigare, en riddarväst, ett svärd och ett slott. Den symbolen som betalar mest av alla är den gröna riddaren. De lågbetalande symbolerna består utav de klassiska symbolerna A, K, Q och J. Som Wild symbol har vi den lila magikern, den ersätter alla andra symboler förutom Scatter symbolen. Sist men inte minst så har vi även Scatter symbolen i form utav en häst, lyckas du träffa tre stycken av denna så går du vidare till Free Spins läget.

Knight’s Life Free Spins

Lyckas du träffa mellan 3 till 5 Scatters i basspelet så går du vidare till Free Games. Du får då 10 Free Games för 3, 20 för 4 och lyckas du få 5 Scatters får du hela 30 Free Games. I dina Free Games börjar du med en Grön Wild på första hjulet. Detta innebär att den gröna krigaren agerar som en Wild symbol på första hjulet. Du får sedan samma Wild på hjul 2, 3, 4 och 5. Den börjar sedan om och gör om en annan krigare till Wild på hjul 1 till 5. Efter 15 Free Spins har du lyckats låsa upp alla tre krigare som Wild på alla hjul och då har du verkligen stor potential att vinna massvis av pengar.

Knight's life bonus

Slutsats

Knight’s Life är en väldigt högvolatil slot från Merkur med en RTP på 95.84%. Merkur är en väldigt gammal provider som går att jämnföras ganska väl med Novomatic, deras slots är väldigt högvolatila och den stora potentialen ligger i bonusen. Knight’s life erbjuder WILDS och Free Spins. Det som är så speciellt med spel från Merkur är att dem har så få linjer, men varje line hit betalar väldigt bra, lyckas du träffa fem stycken av den bästa snubben är det hela 3000 gånger pengarna.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here