Spinsia Rekommenderar: Magic Mirror (Merkur)

magic mirror slot

Magic Mirror är en slot med 5 hjul, 3 rader och 10 olika vinstlinjer. Den här slotten erbjuder Wilds och Free Spin Feature.

100% upp till 1000kr startbonus + 100 Freespins
Totalt bonuspaket på upp till 1000 SEK
Hämta Bonus

Symboler

Premiumsymbolerna i den här slotten består utav olika föremål som följer slottens spännande sagotema. Vi har en bok, en ring, en enhörning samt den magiska tjejen som är den bästa symbolen av de alla. Den magiska spegeln agerar som både Wild och Scatter symbol och den ersätter alla andra symboler, lyckas du samla på dig tre stycken speglar så går du vidare till Free Spins feature.

magic mirror symboler

Free Spins Feature

Lyckas du träffa tre stycken Speglar i basspelet så går du vidare till Free Spins Feature där du får 10 Free Games + En utvald Bonus symbol. Denna utvalda Bonus symbolen kommer sedan att expandera till hela hjulet den landar på i dina Free Spins och här vill du lyckas träffa din bonus symbol på många hjul för att lyckas skapa stora vinster. Det är även möjligt att få en Retrigger igenom att få tre extra speglar, då får du 10 Free Games till.

magic mirror free spins

Hämta 20 Freespins vid registrering
200% upp till 4000kr startbonus + 95 Freespins
Hämta Bonus

Slutsats

Magic Mirror är en gammal klassiker från Merkur som de flesta inbitna Casino spelare känner till. Magic Mirror är en högvolatil slot där man kan vinna upp till hela 5000 gånger sin insats på ett endast snurr vilket gör slotten extra spännande när man väl lyckas ta sig till bonusen. Den här slotten har en RTP på 95.94% och går att spela på SlotsMillion och Leo Vegas.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here