Anna Van Helsing Monster Huntress (Microgaming) – Jaga Blodtörstiga Vampyrer!

Anna Van Helsing är en helt ny slot från Microgaming i samarbete med Rabcat. I den här slotten får vi följa med huvudkaraktären Anna på riktigt spännande och skräckinjagande äventyr, vi ska nämligen jaga vampyrer. Slotten består av 5 hjul med 3 rader och totalt 25 olika vinstlinjer, inuti hittar vi flera funktioner som Expanding Wilds, Re-Spins, Added Wilds och Free Spins!

Symboler & Tema

Anna Van Helsing är en monster- och vampyrjägare i Van Helsing släktet som har gjort det till sitt livs uppdrag att hjälpa till och göra världen till ett säkrare ställe. Med sina fantastiska skickligheter och dödliga vapen så får vi följa med henne rakt in i självaste Draculas slott för att slåss om hans skatter som är bortgömda i den hemliga kryptan. Följ med Anna på hennes äventyr, och döda Dracula och hans anhängare en gång för alla.

Slotten utspelar sig precis utanför Draculas slott, och på sidorna av spelplanen ser vi gravar, massa träd, ett stort slott och en gigantisk grind. Väl på spelplanen hittar vi slottens spelsymboler. Först har vi de lågbetalande symbolerna i form av de klassiska A, K, Q, J och 10. Följt av dessa har vi sedan de symbolerna du vill hålla utkik efter. Vi har den stora guldiga vargen, den magiska boken, spegeln, parfymen och kistan. Dessa är alla premiumsymboler och de som kommer betala allra mest.

Till sist så erbjuder detta spelet även två speciella symboler i form utav en Wild samt en Scatter symbol. Wild symbolen hjälper till att bygga vinstlinjer, och Scatter symbolen används för att aktivera slottens bonusspel.

anna-van-helsing-slot

Anna Van Helsing Monster Huntress Features

Wilds – Slotten innehåller flera olika Wild symboler som Dracula Wild, Wolf Wild och Van Helsing Wild. Alla dessa Wilds kan ersätta alla andra symboler förutom Scatter, och hjälpa till att bygga vinstlinjer både i bas- och bonusspelet.

Vargyl – Träffa Van Helsing Wild på hjul 1-3 för att aktivera Vargyl. Dessa Wilds kommer då att expandera för att hylla hjulet, och 1 bonusspel delas ut. Den expanderande Wild symbolen blir sticky, och Wold Wild-symboler dyker upp mer frekvent på hjulen.

Vargattack – En random trigger som kan aktiveras slumpmässigt närsomhelst i bonusspelet. När den aktiveras så kommer Wolf Wild symbolerna att expandera för att fylla ut hela hjulen.

Free Spins – Träffa 3 Scatter symboler för att aktivera Free Spins-läget. Du blir då belönad med 8 Free Spins. Under dina Free Spins så är alla dina vinster multiplicerade med x2, du vill även träffa Dracula Wild på hjul 3 för att aktivera Draculas Bannlysning. Dracula Wild symbolen kommer att expandera för att fylla ut hjulet, och förvandlas till en Van Helsing Wild. Detta kommer även omvandla andra premiumsymboler på planen som bland annat Boken, Kistan, Varghuvudet och liknande symboler till Wilds.

anna-van-helsing-bonus

Slutsats

Det finns idag tusentals olika berättelser om familjen Van Helsing. Det här är en klan av vampyr- och monsterjägare som aktivt dödar dessa horribla monster för att göra världen till en säkrare plats. I det här spelet får vi följa med Anna ut på ett av de farligaste äventyren hittills – vi ska nämligen in i Draculas egna slott på jakt efter gömda skatter och reliker.
Microgaming och Rabcat har gjort ett riktigt bra jobb med den här slotten, både med att skapa ett spel med ett spännande tema, men även med massvis av bra och roliga funktioner. Slotten har potential att betala ut riktigt fina vinster, om man har lite tur. Anna Van Helsing Monster Huntress har idag redan släppts, och kan spelas på bland annat Casumo och Snabbare Casino.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here