Ny Slot: Diamond Empire (Microgaming)

Diamond Empire är en ny och härlig slot från Microgaming. Den här slotten har 3 hjul med 3 rader och 15 olika vinstlinjer. I slotten hittar vi funktioner som Wild Multipliers, Stacked Wilds och en Wheel Bonus.

Symboler

Slotten har ett klassiskt Art Nouveau tema och slottens symboler består utav diamanter, sjuor och bars. Slotten har stackade symboler vilket innebär att det kan sitta flera symboler på varandra. I slotten agerar diamanten som Wild och alla vinster med en Wild betalar ut dubbelt så mycket. Skulle du lyckas få 2 stycken Wilds i en vinst så får du 4x Multiplier och så vidare. I basspelet kan du faktist vinna upp till 650 gånger din insats. Sist men inte minst så har vi Scatter symbolen i form utav ett runt hjul med texten BONUS, träffar du tre stycken av dessa så går du vidare till Wheel Bonus

Diamond empire slot

Diamond Empire Wheel Bonus

Ifall du lyckades träffa tre stycken Bonus symboler i basspelet så kommer du bli vidareskickad till den här funktionen som är ett stort hjul. På hjulet får du ett snurr och du är garanterad en kontantvinst på upp till 888x gånger din insats. Det går inte att få några Re-spins eller extra snurr, så det är ditt enda snurr som gäller.

diamond empire bonus

Slutsats

Vi har märkt att Microgaming gillar att testa mycket olika former av slottar och dessa 3-hjuls slottar är något som de kommer tillbaka till ganska ofta. Den här slotten är kanske inte den mest fullspräckade slotten med funktioner och dylikt men den har definitivt sin charm och den ser väldigt bra ut. Diamond Empire kommer vara en högvolatil slot och vi vet fortfarande inte riktigt vart RTP kommer landa på, men vi kan gissa på mellan 95-96%. Du kommer hitta den här slotten först på bland annat Vinnarum och Bertil.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here